• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Köpüklü kusma ve sulu dışkılama

carlion

Yeni Üye
Yaklaşık 1 ay kadar önce aynı sorundan muzdariptik şuan tekrarladı. O zaman kursak mantarı şüphesiyle veterinere gitmiştik. Ama kursağı temiz dediği için funiti bırakmıştık.
Eski konu burada: Sultan Papağanı Kokulu ve Köpüklü Kusma - İshal Başlangıcı

Şuan aynı şikayetleri tekrarladı. Güncel video ve dışkı fotoğraflarını paylaştım. Sizce beklesek geçer mi yoksa tekrar flagyl vereyim mi? Yemesi içmesi gayet normal kusma ve sulu dışkı haricinde.

Bulunduğum şehirde kanatlı veterineri yok. Ne zaman götürsem veterinere hiç bir sonuç alamadım. Kuş kumu kullanıyoruz. Garden mix marka kapalı yem kullanıyoruz. Vitamin takviyeside veriyoruz.

WhatsApp Image 2023-11-10 at 10.58.34.jpeg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesinde gaga taşı var mı? Alçı gibi olan. Onu tüketimi nasıl dikkat ettiniz mi?

Kendi belense bile ben direk kursaktan zeolitli besleme öneririm. Bu tür kusmalara iyi geliyor.

Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz

carlion

Yeni Üye
WhatsApp Image 2023-11-10 at 11.16.23.jpeg

Güncel dışkı bu şekilde. Kalamar kemiği var onu güzelce kemiriyor kafesinde.

Kafesinde gaga taşı var mı? Alçı gibi olan. Onu tüketimi nasıl dikkat ettiniz mi?

Kendi belense bile ben direk kursaktan zeolitli besleme öneririm. Bu tür kusmalara iyi geliyor.

Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz

carlion

Yeni Üye
Kuş kumu var mı? Probiyotik veriyor musunuz? Kustuğu zaman kokusu var mı? Soğuk algınlındanda olabiliyor probiyotik önemli özellikle bu mevsimlerde
Kuş kumu kullanıyoruz hocam. Probiyotiğide uygun dozlarda veriyoruz. kustuğu zaman koku yok. Şuan takip ediyoruz daha iyi. İshali biraz var ama normal dışkılamada başlıyor gibi.

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuş kumu kullanıyoruz hocam. Probiyotiğide uygun dozlarda veriyoruz. kustuğu zaman koku yok. Şuan takip ediyoruz daha iyi. İshali biraz var ama normal dışkılamada başlıyor gibi.
Geçmiş olsun. Mümkün olduğunca sıcak tutmaya çalışın şimdilik

Üst Alt