• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kızgınlık yumurtası

3n3rgy

Aktif Üye
Merhaba sultan papağanım kızgınlık yumurtası yaptı şuanda baya halsiz yavaş yavaş kendine gelmeye başladı takviye vs ne yapmam lazım kendine gelmesi için acaba

3n3rgy

Aktif Üye
Tamamdır soylediklerinizi yapacağım teşekkür ederim Taha bey

Murat Halisdemir

Müdavim
Yumurta olduğu için halsiz kuş kafes sakın çıkarma yumurta yapınca kendine gelir gözlemlersin

3n3rgy

Aktif Üye
Herkez erkek demişti fakat yumurtladi bende ona eş alicaktim dişi bir eş alicaktim fakat erkek değil dışı papaganim dimi yani erkek kızgınlık yumurtası yapar mi

Murat Halisdemir

Müdavim
Dişi kuş yapar erkek yapmaz öyle bi söylenti var ama gerçek değil erkek hiç görmedim yumurta yapan senin kuşun dişi kizginlik belirtisi yumurta

Murat Halisdemir

Müdavim
Sultanın ilerde erkek alırsın direk kafes atma 15 gün ayri kafeste yan yana olsun sultan dişiler bazen 20 25 yumurta yapabiliyo kizginlik zamanla benim eski dişim yumurlamaktan öldü çok fazla yumurta yapıp kendini öldürebiliyo sultanlar zor kuş zahmetlidir illa ki ilerde erkek eş alman şart kızışma hep devam ediyo genelde dişilerde kafes telinde bazen 2 bazen 3 yumurta gorursun iyi besle kuşu kendi haline bırak duzelir yumurtadan sonra toparlar kendini yumurtalari al yatmasin yormaya gerek yok boş yumurta

3n3rgy

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim Murat bey dediklerinizi uygulayacağım

Üst Alt