• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Kilosu ve Dışkı durumu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kafesin tabanına kağıt havlu koyup bir kaç dışkı resmi ekler misiniz 👍

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Yok hayır entrobac mamaistten.Tamamdir kanarya yeminde geçiş yapıyorum.Aspur umarım kilo aldırır.Suları arıtılmış su.Günlük tazeliyorum.3 gün daha önce Entrobac kullanmıştım ama bir faydasi olmadı sanırım.Ama 2 kuş var kafeste.Benim anlamadığım kısım ikiside ayni yemi yiyorken birinin dışkısi düzgün diğerinin nasıl bozuk oluyor onu çözemedim.
Arıtma suyu kullanmayın. Arıtma filtrelerinde biyolojik filtre yoktur ayrıca kloru tam süzmezler. Kuşlar için şişe su kullanınız.

Birinin dışkılarının farklı olmasına gelince; Bağışıklığı düşük olan kuş hastalanabilir.

fureagle

Aktif Üye
Arıtma suyu kullanmayın. Arıtma filtrelerinde biyolojik filtre yoktur ayrıca kloru tam süzmezler. Kuşlar için şişe su kullanınız.

Birinin dışkılarının farklı olmasına gelince; Bağışıklığı düşük olan kuş hastalanabilir.
Evet bende ona ihtimal veriyorum.Hasta olduğunu düşündüğüm kuş benim kendi elle besleme bebeğim.Oburunu aldığım yerde sadece darı ile besleniyordu.Feleğin çemberinden geçmişti yani.Zeloit tozu,aspur ve ele besleme maması değil mi gerekenler ?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Evet bende ona ihtimal veriyorum.Hasta olduğunu düşündüğüm kuş benim kendi elle besleme bebeğim.Oburunu aldığım yerde sadece darı ile besleniyordu.Feleğin çemberinden geçmişti yani.Zeloit tozu,aspur ve ele besleme maması değil mi gerekenler ?
Yeni dışkı resimlerini bir görelim, ona göre sipariş verirsiniz.

fureagle

Aktif Üye
Dışkı çok yumuşak değil bu arada sert biraz.