• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı kaşınma ve kanatma

yellow

Yeni Üye
Tekrar Merhaba

Daha önce sizlere yazmıştım. Sultan papağanımın sırt ile sol kanat bağlantı noktası civarını sürekli kaşıdığı ve kanattığını yazmıştım. Yaranın geçmesi için farklı yöntemler kullandık. Boyunluk, crystalin, rif , Vilmectin bunların hepsi yararı geçirdi fakat kısa bir süre sonrasında tekrar kaşıntı ve yara yapmaya başladı. izmirde 3 farklı veterinere gittik fakat bir çözüm bulamadık. Resimde görebileceğiniz gibi sol kanadı diğer kanadına göre farklı durmaya başladı. Eklem bölgelerinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ne yapabilirim.
Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

yellow

Yeni Üye
Son hali bu şekilde. Ense damlası, rif,gerwit, bt amin force,biotin herşeyi denedik fakat kanat üstünde tüy yolmaya devam ediyor. şuan sakinleştirici damla kullandığımız için bazı bölgelerde tüyler çıkmaya başladı fakat kanat üstünü yolmaya devam ediyor.
Veteriner parazit olmadığını stres kaynaklı olduğunu söyledi. Stres azalması ve mutlu olması için bir sultan papağanı sahiplendik,2 ay olmasına rağmen hala anlaşamıyorlar. Konu hakkında yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Üst Alt