badem_01 Yeni Üye Katılım 3 Haz 2025 Mesajlar 42 Tepkime puanı 24 Puanları 8 14 Mar 2026 #1 Selamlar, 1,5 yaşındaki dişi sultan papağanımın dışkısını görsele ekliyorum kan gibi bir renk var acil yardımcı olur musunuz halsizlik ve diğer belirtiler yok
Selamlar, 1,5 yaşındaki dişi sultan papağanımın dışkısını görsele ekliyorum kan gibi bir renk var acil yardımcı olur musunuz halsizlik ve diğer belirtiler yok
S Sealyn Yeni Üye Katılım 14 Mar 2026 Mesajlar 1 Tepkime puanı 1 Puanları 1 14 Mar 2026 #2 Merhaba fotoğrafı bi veterinere gösterip bilgi almanızı öneririm, parazit gibi bişi olabilir, veya kakayı götürüp mikroskobik inceleme yaptırabilirsiniz
Merhaba fotoğrafı bi veterinere gösterip bilgi almanızı öneririm, parazit gibi bişi olabilir, veya kakayı götürüp mikroskobik inceleme yaptırabilirsiniz
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,249 Tepkime puanı 31,240 Puanları 1,999 Yaş 42 14 Mar 2026 #3 Mümkünse kuşunuzun tünekte videosunu görebilir miyim bide evde herhangi farklı birşey yedi mi?
badem_01 Yeni Üye Katılım 3 Haz 2025 Mesajlar 42 Tepkime puanı 24 Puanları 8 14 Mar 2026 #4 Şehmus BAKIR' Alıntı: Mümkünse kuşunuzun tünekte videosunu görebilir miyim bide evde herhangi farklı birşey yedi mi? Genişletmek için tıkla ... Linkte videosunu ekliyorum: Watch unnamed | Streamable Farklı herhangi bir şey yemedi, dışkısı ara ara normal görünüyor sonra yeniden sulu dışkı yapıyor.
Şehmus BAKIR' Alıntı: Mümkünse kuşunuzun tünekte videosunu görebilir miyim bide evde herhangi farklı birşey yedi mi? Genişletmek için tıkla ... Linkte videosunu ekliyorum: Watch unnamed | Streamable Farklı herhangi bir şey yemedi, dışkısı ara ara normal görünüyor sonra yeniden sulu dışkı yapıyor.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,249 Tepkime puanı 31,240 Puanları 1,999 Yaş 42 14 Mar 2026 #5 Mamaist WhatsApp hattımızdan ulaşın size zeolit tozu ve Zimec yollayalım böylece iç ve dış parazit yapmış olursunuz.genel durumu iyi görünüyor
Mamaist WhatsApp hattımızdan ulaşın size zeolit tozu ve Zimec yollayalım böylece iç ve dış parazit yapmış olursunuz.genel durumu iyi görünüyor