• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı kanat kanaması

erenunl

Müdavim
Öncelikle merhaba dün akşamdan beri evde yoktum az önce girdiğimde kuşlarımın birinin kanatları kanıyordu kan durmuş muydu tam bilmiyorum fakat hemen mısır unu döktüm biraz ve kafesten çıkardım geziyor şuan yürüyor fakat hep kanadını temizleyip uyumaya çalışıyor kanatları aşağı inik uçmasında bir sıkıntı da yok sizce neden olmuş olabilir 3 kardeşiyle beraber yaşıyor onlarında burnun da kan var sadece fakat öyle abartılı şekilde değil kavga etmiş olabileceklerini düşündüm

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba fotoğraf görebilir miyim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Öncelikle merhaba dün akşamdan beri evde yoktum az önce girdiğimde kuşlarımın birinin kanatları kanıyordu kan durmuş muydu tam bilmiyorum fakat hemen mısır unu döktüm biraz ve kafesten çıkardım geziyor şuan yürüyor fakat hep kanadını temizleyip uyumaya çalışıyor kanatları aşağı inik uçmasında bir sıkıntı da yok sizce neden olmuş olabilir 3 kardeşiyle beraber yaşıyor onlarında burnun da kan var sadece fakat öyle abartılı şekilde değil kavga etmiş olabileceklerini düşündüm
Kan görünce diğerleri vurur psikolojik olarak böyledir kanadını biryere takmış olabileceğini düşünüyorum kavga olsada takılmıştır diyorum dövse kanada değil enseye falan vuruyor genellikle yada ayağına

erenunl

Müdavim
Kanama durdu sanırım uçuşunda falan hiç bir problem yok güzel güzel yemini yiyor uçuyor ara sıra konuşuyor bence de bir yere takıldı

Üst Alt