• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanı kanadının altı kanadı

mxd

Yeni Üye
Arkadaşlar sultan papağanım normalde parmağa vs. alışık dün elime almak istedim hiç korkutmadan.
Kafesteyken avucuma aldım zaten hiç kanatacak kadar ısırmıyordu çok hafif ısırıyordu beni bırak der gibi ben de avucumda sakinleşmesini istedim çok nazik davrandım 5 dakika vs. başını kaşıdım öptüm konuştum zaten sakinleşti sonra geri kafesine bıraktım.
O ara kafese bırakınca fark ettim kanadının altı kanamış ayağıyla mı çizdi kendini veya nasıl oldu bilmiyorum zaten kan hemen durdu üstünden kanatmış.
Şimdi bazen uçmak istiyor ama kanadını açıyor kartal gibi uçmuyor ama bu büyüklük gösterisi mi yoksa uçmaya korktuğu veya başka bir şey olduğu için mi acaba?
Kuş sesi açtım görebileyim diye o zaman uçuyordu denedim sesi açtım ve uçtu izledim herhangi bir sıkıntı göremedim uçuşunda.
Ne yapmam gerekir bundan sonra yardımcı olur musunuz?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba yara derinse rif ampül ile pansuman yapın. Küçük çizik gibi bir şeyse kendiliğinden düzelir ki uçmada sorun yoksa elzem bir şey yoktur diye düşünüyorum fotoğraf veya videosunu görebilir miyiz.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar sultan papağanım normalde parmağa vs. alışık dün elime almak istedim hiç korkutmadan.
Kafesteyken avucuma aldım zaten hiç kanatacak kadar ısırmıyordu çok hafif ısırıyordu beni bırak der gibi ben de avucumda sakinleşmesini istedim çok nazik davrandım 5 dakika vs. başını kaşıdım öptüm konuştum zaten sakinleşti sonra geri kafesine bıraktım.
O ara kafese bırakınca fark ettim kanadının altı kanamış ayağıyla mı çizdi kendini veya nasıl oldu bilmiyorum zaten kan hemen durdu üstünden kanatmış.
Şimdi bazen uçmak istiyor ama kanadını açıyor kartal gibi uçmuyor ama bu büyüklük gösterisi mi yoksa uçmaya korktuğu veya başka bir şey olduğu için mi acaba?
Kuş sesi açtım görebileyim diye o zaman uçuyordu denedim sesi açtım ve uçtu izledim herhangi bir sıkıntı göremedim uçuşunda.
Ne yapmam gerekir bundan sonra yardımcı olur musunuz?
Merhaba kartal gibi açması tehditdir
Benim alanım diyor size gözdağı veriyor, endişe etmeyin lütfen diğer yaralanması Aslı hocamız yazmış geçmiş olsun 😊

Üst Alt