• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı kafeste durmama sorunu

vivaldii

Yeni Üye
Merbaba arkadaşlar
3 aylık bir sultan papağanım var kafeste durmak istemiyor günün normalde 3-4 saati dışarıda ama halen yine dışarı çıkmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım ? Bu arada cinsiyet hakkında yorum yapılabilir mi ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Maşallah çok yaramaz 😅 nasil alışırsa öyle gider eğer evdeyseniz ve kafes eğitimi tamamlandıysa yani elinize omuza geliyorsa kafes kapısı açık kalabilir sizin evde olmadığınız vakitler kafese kapatın riski olmasın. Cinsiyet tam belli değil ama erkek diyorum hayırlı olsun inşallah☺

mahmutacetinn

Aktif Üye
Kafesine biraz onun uğraşacağı, ilgisini çekecek şeyler koyarsanız belki alışabilir. Boş kafes, doğal olarak kuşun ilgisi dışarıya kaymış bence. Kafesi de biraz büyük olursa onun için daha iyi olabilir.

vivaldii

Yeni Üye
Maşallah çok yaramaz 😅 nasil alışırsa öyle gider eğer evdeyseniz ve kafes eğitimi tamamlandıysa yani elinize omuza geliyorsa kafes kapısı açık kalabilir sizin evde olmadığınız vakitler kafese kapatın riski olmasın. Cinsiyet tam belli değil ama erkek diyorum hayırlı olsun inşallah☺
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum kesin olarak kaçıncı ayında anlaşılır peki hocam ?

vivaldii

Yeni Üye
Kafesine biraz onun uğraşacağı, ilgisini çekecek şeyler koyarsanız belki alışabilir. Boş kafes, doğal olarak kuşun ilgisi dışarıya kaymış bence. Kafesi de biraz büyük olursa onun için daha iyi olabilir.
Salıncak var da ben çıkmadığı için çıkardım kendine daha az zarar vermesi için. Fakat yine de oyuncak tedariği yaparım

Üst Alt