• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kafes düzeni

nazir

Aktif Üye
İlk defa sultan papağanı bakıcam. Kendimce düzen yaptım sizce nasıl. Çok Dikkat etmem gereken bir şey varmı. Daha önce muhabbet kuşu bakıyordum. Daha bugün aldım. Nasıl kendime alıştırırım. Yardımcı olurmusun

nazir

Aktif Üye
İlk defa sultan papağanı bakıcam. Kendimce düzen yaptım sizce nasıl. Çok Dikkat etmem gereken bir şey varmı. Daha önce muhabbet kuşu bakıyordum. Daha bugün aldım. Nasıl kendime alıştırırım. Yardımcı olurmusun

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tünekleri eşit seviyede karşılıklı yakın, grit kum ayrı yemlikte olsun mutlaka bir de hangi vitamin takviyelerini kullanıyorsunuz? Anladığım kadarıyla minik ele alışkın değil ☺

nazir

Aktif Üye
Tünekleri eşit seviyede karşılıklı yakın, grit kum ayrı yemlikte olsun mutlaka bir de hangi vitamin takviyelerini kullanıyorsunuz? Anladığım kadarıyla minik ele alışkın değil ☺
Evet minik. Çok hoşuma gitti daha alışmadan. Daha bugün aldım. İnşallah güzel alışır. Videolarda görüyorum hep çocuk gibi sevdiriyor. Benimki de öyle olur inşallah. Bird life diye bir marka aldım vitamin için

zeysssbird

Tutkulu
Evet minik. Çok hoşuma gitti daha alışmadan. Daha bugün aldım. İnşallah güzel alışır. Videolarda görüyorum hep çocuk gibi sevdiriyor. Benimki de öyle olur inşallah. Bird life diye bir marka aldım vitamin için
Vitamin olarak bunları kullanınız profesyonel ürünlerdir☺

nazir

Aktif Üye
Vitamin olarak bunları kullanınız profesyonel ürünlerdir☺
Tamamdır tedarik edeyim internetden sağolun.

nazir

Aktif Üye
Tüneklerin birini aşağı bilerek koydum akıllı yemliğe rahat ulaşsın diye. Ondan birini aşağı birini yukarı yaptim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Elinizi her gün kafes içinde 15 dakika sabit bekletin, alışır bu arada bence yavrunuz dişi 🌸

nazir

Aktif Üye
Hiç değil hemde alışkın. Daha bugün aldım. Kafese koyarken öyle ısırdı ki. Muhabbet kuşu bakan biri olarak. Sultan papağanın ısırığı ban başka bir şeymiş☺ ama çok tatlı 😍