• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanı kabızlık

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba şuan kabızlığı düzeldi normal şekilde yapıyor iştahıda açılmaya başladı ama uykulu hali var normalde bu kadar uykulu değildi enerjikti
Düzenli olarak üç gün arayla gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik vermeye devam edin.

Evarlons

Aktif Üye
Düzenli olarak üç gün arayla gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik vermeye devam edin.
Merhaba probiyotik vermedim hiç ama vitaminden aldım geldiği an başlıyacağım şimdi kabızlığı geçti probiyotik başlamaya gerek varmı şimdi

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba probiyotik vermedim hiç ama vitaminden aldım geldiği an başlıyacağım şimdi kabızlığı geçti probiyotik başlamaya gerek varmı şimdi
Merhaba, röhnfried entrobac ve gerwit, bir kuşun sağlıklı şekilde yaşaması için en temel iki takviyedir. Almanızı öneririm

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Teşekkürler peki ilk hangisini vermeliyim
Sindirim sisteminde sıkıntı olduğu için ürünler gelir gelmez 3 gün üst üste entrobac verin. Sıkıntısı tamamen düzeldiğinde, her hafta arada boş su günleri bırakarak 2 üründen de vermelisiniz. Mesela pazartesi gerwit, cuma entrobac gibi. Bu arada her zaman kuşunuza şişe su vermelisiniz, arıtma ya da çeşme suyu değil

Son düzenleme:

Evarlons

Aktif Üye
Sindirim sisteminde sıkıntı olduğu için ürünler gelir gelmez 3 gün üst üste entrobac verin. Sıkıntısı tamamen düzeldiğinde, her hafta arada boş su günleri bırakarak 2 üründen de vermelisiniz. Mesela pazartesi gerwit, cuma entrobac gibi. Bu arada her zaman kuşunuza şişe su vermelisiniz, arıtma ya da çeşme suyu değil
Merhaba aynı kafeste 2 kuşumda kalıyo ikisnede verebilirim değilmi probiyotiği

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba aynı kafeste 2 kuşumda kalıyo ikisnede verebilirim değilmi probiyotiği
Evet verebilirsiniz. İkisine de faydası olacaktır. Sorunlar ortadan kalksa bile, kuşları sağlıklı tutabilmek için, daha önce dediğim gibi her hafta, arada boşluk bırakarak ayrı günlerde iki ürünü de kullanmalısınız

Evarlons

Aktif Üye
Evet verebilirsiniz. İkisine de faydası olacaktır. Sorunlar ortadan kalksa bile, kuşları sağlıklı tutabilmek için, daha önce dediğim gibi her hafta, arada boşluk bırakarak ayrı günlerde iki ürünü de kullanmalısınız
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi probiyitiyi ilk 3 gün üst üste veriyorum

Evarlons

Aktif Üye
Merhaba probiyotik verdim üstüne dışkısı cıvık hafif sünen bir hal aldı normalmidir öyle olması

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba şuan bu şekilde vitaminde probiyotikte alıyor
Siz sanırım bizi yanlış anladınız. Aynı anda gerwit ve entobac vermiyoruz. Sadece suyuna entrobac ekleyin, 3 gün üst üste. Vitamin, ek gıda, mama vermeyin. Kuşun sindirim sistemini, özellikle karaciğerini yoruyorsunuz.

Evarlons

Aktif Üye
Siz sanırım bizi yanlış anladınız. Aynı anda gerwit ve entobac vermiyoruz. Sadece suyuna entrobac ekleyin, 3 gün üst üste. Vitamin, ek gıda, mama vermeyin. Kuşun sindirim sistemini, özellikle karaciğerini yoruyorsunuz.
İlk 3 gün verdim sonra 4 gün sonra vitamin verdim nasıl vericeğim