• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kabarik

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
İyi forumlar arkadaşlar kuşum kabarık duruyor daha doğrusu kendisini şişiriyor iştahı pek yok ama haraketli diski resmi atayım dedim ama 2 gündür doğru dürüst diskilanmiyor kabız ancak popoya diski yapışması yok, gece iki damla zeytin yağı ağzına damlattim hala dışkısını yapamamış kafesine marul da koydum ama tuhaf balon gibi kendini sisirmesi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
İyi forumlar arkadaşlar kuşum kabarık duruyor daha doğrusu kendisini şişiriyor iştahı pek yok ama haraketli diski resmi atayım dedim ama 2 gündür doğru dürüst diskilanmiyor kabız ancak popoya diski yapışması yok, gece iki damla zeytin yağı ağzına damlattim hala dışkısını yapamamış kafesine marul da koydum ama tuhaf balon gibi kendini sisirmesi
Yem yemiyorsa dışkı oluşmamış olabilir elle besleme yapmanız lazım

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Aynen de yem yemiyor

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Mısır unu ve yumurta maması yaptım şimdi bu mamayı dolapta muhafaza edersem yarın da verebilir miyim
Ve şırınga da kaç ml olarak verecem günde kaç kez beslemem lazım dal darida yiyor elimde

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mısır unu ve yumurta maması yaptım şimdi bu mamayı dolapta muhafaza edersem yarın da verebilir miyim
Ve şırınga da kaç ml olarak verecem günde kaç kez beslemem lazım dal darida yiyor elimde
Taze vermeniz daha uygun olur bu yüzden bence elle besleme maması temin edin,dışkıya bakılırsa çok fazla beslenmiyor gibi duruma göre 2 veya 3 kere beslemeniz gerekiyor kursağı çok fazla doldurmayacak şekilde besleyin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşunuz aç elle besleme mamasını taze verin yumurta bakteri üretir bence elle besleme maması alsanız daha iyi olur. Uyurken tünekte video atarsanız iyi olur

Üst Alt