• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı ısırma

ntugral@

Aktif Üye
benim erkek var wf uysal Allahtan öpücük filan atıyo dudaktan bi erkek daha var 2 yaşında büyük getirdiler bana onu yetişkinken alıştırmak zor
dediğin gibi 2 aylık başlıcan erkek sultanı sevmeye eğitmeye süper oluyo büyük erkek sultan kimseyi almayı önermem eğitimliyse evcilse uygun
ama hiç ilgi görmemiş kafes öyle durup yabani alıştıysa fena ısırıyo yani :)
burayı bugün yaptı

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Sultan papaganlari hem iri hemde kanatları uzun olduğu için bu kafesler onlar açısından yeterli olmayabiliyor. Üretici kafesleri var kare veya dikdörtgen imkanınız olursa öyle bir kafeste daha çok rahat edebilir

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu arada tuneklerinizi karşılıklı olarak koyabilirseniz daha iyi olur kuşunuz için + gibi değil de karşılıklı olarak 🙂

ntugral@

Aktif Üye
Bu arada tuneklerinizi karşılıklı olarak koyabilirseniz daha iyi olur kuşunuz için + gibi değil de karşılıklı olarak 🙂
Onu düzenleyim birinden duydum artı gibi yapın kuşunuz daha rahat eder diye ondan öyle yapmıştım bende

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Karşılıklı olarak daha iyi olabilir tırnağı tunekler üst üste olduğu için zarar gormesin 🙂