• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı ishal

Çikonunannesi

Yeni Üye
Merhabalar sizden daha öncede yardım almıştım çok şükür diğer kulum iyileşti ancak bu sultan papağanı sanırım daha 2 3 aylık emin değilim iştahı gayet yerinde suyunu içiyor ama bebek olduğu için mi kabarık bazen uyuyor ama hareketli kakası cıvık açık kahve renginde bir türlü katılaşmıyor acaba bir sorun mı var sizce yardımcı olabilirmisiniz🙏🏻

Mustafaaaa

Paylaşımcı
Dışkı fotoğrafı atın. Probiyotik kullanıyor musunuz?

Çikonunannesi

Yeni Üye
Yok hayır vermiyorum ımmune plus diye damla vardı veriyorum onu vermiyorum

Çikonunannesi

Yeni Üye
Birde eş olarak almıştım sultan papağanımın yanına ayırmalımıyım ne yapmam lazım sizce?

Çikonunannesi

Yeni Üye
Kuşları ayırdım fakat asla susmuyorlar aynı yerde olmak istiyolar acaba ilaç vs öneriniz varmı vermem için şuan veterinere götüremiyorum yardımcı olabilirmisniz rica etsem 🙏🏻

Çikonunannesi

Yeni Üye
Yok hayır yem ve çekirdek su bide karnı şiş gibi onun fotoğrafını atayım size anlamadım ters hiç bişey yapmadım kakası böyle

Çikonunannesi

Yeni Üye
Böyle burası yumuşacık nefes alıp verirken de şiş görünebilir fotoda ama biraz şiş ve yumuşak birde iki hafta öve maydanoz çok sevdi bende verdim ama iiki haftadır hiçbiriyle vermiyorum

Çikonunannesi

Yeni Üye
İştah iyi yemini yiyor çekirdek de yiyor suyunuda içiyor ama kakası böyle cıvık , sulohamezatin ve elimde immune plus avi- technic natural var. Bunları vereyimmi vereceksemde sizce ne kadar vermeliyim

Çikonunannesi

Yeni Üye
Eşlerini birbirinden ayırdım birleştirmemelimiyim ?acaba diğer hocalar nasıl görebilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu ayırın ve ekstra hiçbisy vermeyin immune Plas ne oranda ve ne sıklıkta veriyorsunuz? İştahı nasıl? Kabarma var mı?

Çikonunannesi

Yeni Üye
şuan iki damla suyuna verdim ayrılar birde ağzına damlatıyorum sabah akşam bir damla iştahı yiyor açyani yemine çekirdeğine gidiyor kabarma var biraz eşini görünce kafese tırmanıyor bağırıp ötüyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
şuan iki damla suyuna verdim ayrılar birde ağzına damlatıyorum sabah akşam bir damla iştahı yiyor açyani yemine çekirdeğine gidiyor kabarma var biraz eşini görünce kafese tırmanıyor bağırıp ötüyor
Neyi ağzına damlatıyorsunuz? İmmune Plas insanların kullandığı bir katkı ağızdan vermeyin dışkı o yüzden o hale geldi ☹ karaciğer mahvolur size karaciğer koruyucusu tavsiye ederim internetten temin ediniz 👍