• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanı İçin Bu Yemlik İyi mi?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tercih sizin ama. Görselde görünen kafes temiz duruyor. 60 lık üretim kafesleri sultanlar için çok iyi oluyor. Ben olsam değişmezdim. Ama görsel olarak hoşunuza gitmiyorsa ev tipi kafes istiyorsanız elbette yenileyebilirsiniz. Siz beğendiklerinizi eklerseniz biz olur yada olmaz diyelim daha doğru olur.

Sean Kingston

Aktif Üye
Tercih sizin ama. Görselde görünen kafes temiz duruyor. 60 lık üretim kafesleri sultanlar için çok iyi oluyor. Ben olsam değişmezdim. Ama görsel olarak hoşunuza gitmiyorsa ev tipi kafes istiyorsanız elbette yenileyebilirsiniz. Siz beğendiklerinizi eklerseniz biz olur yada olmaz diyelim daha doğru olur.
Merhaba, kafeslerimin ölçüsünü aldım.
60x35x40 sultan
45x35x35 muhabbetlerin kafesi

Kafes ızgarası almaya karar verdim

Ancak kuş pisliğini bazen yem kabına yapıyor ona ne çözüm önerirsiniz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, kafeslerimin ölçüsünü aldım.
60x35x40 sultan
45x35x35 muhabbetlerin kafesi

Kafes ızgarası almaya karar verdim

Ancak kuş pisliğini bazen yem kabına yapıyor ona ne çözüm önerirsiniz?
Kafes ızgarası diye aratırsanız iki ölçüde de ızgaraların satışı mevcut. Yemliklerin üzerine tüneyecekleri tünek oyuncak vs denk gelmesin. Gezinirken yapıyorlarsa da yapasicak birşey yok. Ben akıllı yemlik kullanıyorum en temizi ☺

Sean Kingston

Aktif Üye
Kafes ızgarası diye aratırsanız iki ölçüde de ızgaraların satışı mevcut. Yeniliklerin üzerine tüneyecekleri tünek oyuncak vs denk gelmesin. Gezinirken yapıyorlarsa da yapasicak birşey yok. Ben akıllı yemlik kullanıyorum en temizi ☺
Sultan papağanına özel akıllı yemlik bulamadım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sultan papağanına özel akıllı yemlik bulamadım
Klasik akıllı yemliklerden kullanıyorum ben. Ayrıca pro yemlik diye aratırsanız onlarda uygun. Hiç sıkıntı yaşamadım ben. Yeme düşen sultan bile rahatlıkla yiyebiliyor.

Sean Kingston

Aktif Üye
Klasik akıllı yemliklerden kullanıyorum ben. Ayrıca pro yemlik diye aratırsanız onlarda uygun. Hiç sıkıntı yaşamadım ben. Yeme düşen sultan bile rahatlıkla yiyebiliyor.
Kafes ızgaralarını sipariş verdim, hayırlısı olsun.😀

Bu arada kuşlara banyo yaptırmak için en uygun zaman ne zaman? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Musaitlik durumunuza göre değişir. Ben ne zaman musait olursam o zaman ancak yaptırabiliyorum. Su koyarım kendileri yapar uzun tutmuyorum içmeye kalkmasınlar diye. Onun için musait olduğumda zaman ayırabiliyorum. Bazende kendileri belli ediyor banyoya ihtiyaç duyduklarını ozamanda anlık veriyorum yapıyor alıyorum.
Kafes ızgaralarını sipariş verdim, hayırlısı olsun.😀

Bu arada kuşlara banyo yaptırmak için en uygun zaman ne zaman? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Sean Kingston

Aktif Üye
Musaitlik durumunuza göre değişir. Ben ne zaman musait olursam o zaman ancak yaptırabiliyorum. Su koyarım kendileri yapar uzun tutmuyorum içmeye kalkmasınlar diye. Onun için musait olduğumda zaman ayırabiliyorum. Bazende kendileri belli ediyor banyoya ihtiyaç duyduklarını ozamanda anlık veriyorum yapıyor alıyorum.
Merhaba ızgaralar çok iyi oldu ama bu sefer de tabana daldarı atamıyorum, ızgara tellerinin arasına düşüyor nasıl yapmalıyım??

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kapya biber, acı biber genel olarak biberi severler. Yumurta mamasının içine karıştırarak veya yine mandalla/tutacakla kafese tutturarak verebilirsiniz. Alışık değilse yemeyebilir ama zamanla alışır 👍🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bir şey soracağım da. Sultan papağanları kapya biber sever demişlerdi. 3 Dilim uzunlamasına kestim.

İshal filan yapmaz değil mi vereyim mi?
Gönül rahatlığıyla verebilirsiniz, Darıyı mandal ile tutturuyorum😊

Üst Alt