• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı İç Parazit Şüphesi

eceyasemin

Aktif Üye
Tabiki paylaşın, her zaman yardımcı oluruz😊🤲zeoliti kesmeyin, iç parazit de olabilir, yemi artırın, darıyı haftada 3-4 kez verin ve btAmin forte 2 defa yarım suluğa 8 damla max 8 saat olcak şekilde😊👍
Zeolit verirken sebze oranı az olsun ki hepsini yesin(mercimek tanesi kadar)
Aspur yem karışrırın
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımlarınız için 🥰🥰

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Entrobac'ı ne sıklıkla veriyorsunuz?
Belki bir süre program dahilinde entrobacı sıklaştırabilirsiniz. haftada 3 gün aralıklarla mesela. yada 3 gün üst üste.
Yeni dışkı resimlerine göre yorumlayalım.

Bu arada unutmayın ki, sürekli farklı şeyler vererek veya deneyerek stabil bir dışkı elde edemezsiniz.
En azından denemelerinizi daha uzun vadeye yaymalısınız.
Havucu sürekli ve büyük porsiyonlarda vermeyiniz.

eceyasemin

Aktif Üye
Geçen haftada 3 gün vermek zorunda kaldım bu haftada öyle gözüküyor normalde bu sıklıkla vermiyordum. Havucu zorunlu olarak az olacak şekilde veriyorum sadece dışarı çıkıp geldim yeni dışkılar çok iç açıcı değil

eceyasemin

Aktif Üye
Entrobac'ı ne sıklıkla veriyorsunuz?
Belki bir süre program dahilinde entrobacı sıklaştırabilirsiniz. haftada 3 gün aralıklarla mesela. yada 3 gün üst üste.
Yeni dışkı resimlerine göre yorumlayalım.

Bu arada unutmayın ki, sürekli farklı şeyler vererek veya deneyerek stabil bir dışkı elde edemezsiniz.
En azından denemelerinizi daha uzun vadeye yaymalısınız.
Havucu sürekli ve büyük porsiyonlarda vermeyiniz.

Ekli dosyalar

eceyasemin

Aktif Üye
Merhaba biraz geç yazdım kusura bakmayın lütfen 😊Zeolit tozuna devam edin, sarı leke takviyeler den olma ihtimali yüksek,normale doğru gidiyor, toparlanmış maşallah 🤲😊💓
Çok sulu yapması korkuttu biraz siz öyle diyorsanız içim rahatladı 🥰 yok önemli değil çok kişiye cevap veriyorsunuz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok sulu yapması korkuttu biraz siz öyle diyorsanız içim rahatladı 🥰 yok önemli değil çok kişiye cevap veriyorsunuz
Sulu dışkı eskiye göre daha iyi, inşallah daha da iyi olacak, yeşillik hatta havuç az verin lütfen, muz çok severler, az ve üzerine Zeolit sererseniz hem tutar hem dışkı sıvısı yani idrar azalır🤲😊

Üst Alt