• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Sultan Papağanı Hastalık

summitg

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
iştahsızlık, tüy kabartma, halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
29 Ocak 2026
Sultan papağanım kızgınlık döneminde ve hâli hazırda bir yumurta bıraktı, bugün hâlsiz ve iştahsız olduğu için biraz kontrol ettim poposunda bir şişlik var resimdeki gibi. Bu neden?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sultan papağanım kızgınlık döneminde ve hâli hazırda bir yumurta bıraktı, bugün hâlsiz ve iştahsız olduğu için biraz kontrol ettim poposunda bir şişlik var resimdeki gibi. Bu neden?
Merhaba geçmiş olsun, yumurta sıkışması olabilir, veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli kontrol edilmeli

summitg

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun, yumurta sıkışması olabilir, veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli kontrol edilmeli
Merhaba, şu an açık veteriner yaşadığım yerde bulunmamakta sabah götürsem bir sorun olur mu? Veteriner bir tanıdığımız yumurtlayınca yara olduğunu ve enfeksiyon kaptığını söylüyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, şu an açık veteriner yaşadığım yerde bulunmamakta sabah götürsem bir sorun olur mu? Veteriner bir tanıdığımız yumurtlayınca yara olduğunu ve enfeksiyon kaptığını söylüyor.
Bizide bilgilendirin lütfen, geçmiş olsun 🤲

summitg

Yeni Üye
Bizide bilgilendirin lütfen, geçmiş olsun 🤲
Merhaba veterinere götürebildik sağ salim, antibiyotik ve vitamin verip hastaneye yönlendirdi çatlak olabilme ihtimali varmış. Sabah gördüğümde dışkısı kanlıydı, oluşan şişliği koparmış. Şu an baktığımda gene kan gördüm altını falan temizlemiştim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba veterinere götürebildik sağ salim, antibiyotik ve vitamin verip hastaneye yönlendirdi çatlak olabilme ihtimali varmış. Sabah gördüğümde dışkısı kanlıydı, oluşan şişliği koparmış. Şu an baktığımda gene kan gördüm altını falan temizlemiştim.
Mümkün olduğunca temiz kalmalı çok geçmiş olsun

Üst Alt