• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Sultan papağanı hastalığı

permanent

Müdavim
Başınız sağolsun çok üzgünüm 😞
cok üzüldüm basınız sağ olsun kuşlarımız aynı dönemde hasta olmustu🥹
Sağolun teşekkür ederim çok üzgünüm diğer kuşum pek üzülmedi allahtan veya farkedemedi 1 haftadır az görüyorlardı bırbırlerini sizin kuşunuz nasıl oldu @betulustun eğer iyileşmediyse hala kursak ile besleyen birini bulun ağız ile yedirmek doyurmuyor maalesef

betulustun

Yeni Üye
Sağolun teşekkür ederim çok üzgünüm diğer kuşum pek üzülmedi allahtan veya farkedemedi 1 haftadır az görüyorlardı bırbırlerini sizin kuşunuz nasıl oldu @betulustun eğer iyileşmediyse hala kursak ile besleyen birini bulun ağız ile yedirmek doyurmuyor maalesef
benimki toprlanmaya başladı ishali azaldı yem yiyor su içiyor o yüzden araştırmayı düşünmedim ama siz böyle söyleyince bilemedim şimdi🥺 gerçekten çok üzüldüm sizi anlıyorum ama biz elimizden geleni yapıyoruz sakın kendinizi suçlamayın💗 o sizin yaptıklarınıza şahit

permanent

Müdavim
benimki toprlanmaya başladı ishali azaldı yem yiyor su içiyor o yüzden araştırmayı düşünmedim ama siz böyle söyleyince bilemedim şimdi🥺 gerçekten çok üzüldüm sizi anlıyorum ama biz elimizden geleni yapıyoruz sakın kendinizi suçlamayın💗 o sizin yaptıklarınıza şahit
Oh oh toparlamaya başladıysa iyi o zaman iyileşir umarım ama tok tutmak da önemli onu öğrendim maalesef. 1 hafta boyunca her gün besledim ama olmayınca olmuyor çok direndi yememek için anlayamadım böyle olacağını

betulustun

Yeni Üye
Oh oh toparlamaya başladıysa iyi o zaman iyileşir umarım ama tok tutmak da önemli onu öğrendim maalesef. 1 hafta boyunca her gün besledim ama olmayınca olmuyor çok direndi yememek için anlayamadım böyle olacağını
minnoşun ömrü o kadarmış malesef😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şuan yaptırmam zor ama dün değil ondan önceki gün entrobac vermiştim yarın gerwit w vermeyi düşünüyorum
Takviyelerini, kapalı şişe suyunu yemini verin, kafesi mümkün olduğunca temiz tutun 😊👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yarın temizleyeceğiz kafesi vitaminleri eksik etmeyeceğim artık inşallah bu arada buharlı süpürge makinesi uygun mudur suyu kaynatıyor bayağı temizlemek için nasıl sizce
Kafes içini temizlemek için virkon s veya sirkeli su kullanın
Buharlı süpürge ev için😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Izgaranın altı kirleniyor sadece aslında orayı silsek yeterli olmaz mı sirkeli su ile ızgaranın altını yıkayalım o zaman
Izgara altına kedi kumu, serpebilirsiniz, ben kullanıyorum çokta memnunum, yemezler kesinlikle, koku da olmaz, uzun süre kullanırsınız

Üst Alt