• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Sultan papağanı hastalığı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İnşallah zeolit ile mama yarın gelecek sanırım onları da vereceğim antibiyotik ile zeolit bir olsa sıkıntı olmaz değil mi
Sıkıntı olmaz, güzel de beslenir dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız

permanent

Müdavim
Sıkıntı olmaz, güzel de beslenir dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız
Sanırım anlık olarak bunu yaptı emin değilim sarı dışkı yapınca yemek yedirmeye geçiyoruz görünce parlıyor işaretlediğim güncel olması lazım
Sanırım anlık olarak bunu yaptı emin değilim sarı dışkı yapınca yemek yedirmeye geçiyoruz görünce parlıyor işaretlediğim güncel olması lazım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışkı antibiyotik kaynaklı tabiki bozuk olacak
Toparladıkça düzelir inşallah 🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İnşallah umarım ama hali hala yok düzelemedi bir türlü üzülüyorum yoruluyorum cuma gününden beri şırınga ile besliyoruz keşke yem yemeye başlasa
Zeolit tozu ve mamaya geçince iştahının açılacağını düşünüyorum
Aç kalmasın yeterki 😊🤲

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Umarım inşallah zeolit gelince diğer kuşuma vereyim mi suyuna mı katmalıyım o da hasta olacak diye korkuyorum bugün entrobac verdim suyuna
Suya katmayın. Hasta olmayan kuşa da tedbir amaçlı sağlıklıysa ayda 1 kez verilebilir. Ben öyle yapıyorum. Zeolit sebzesine mercimek tanesi kadar serpilir. Eğer sebze yemezse daldarisina serpin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Umarım inşallah zeolit gelince diğer kuşuma vereyim mi suyuna mı katmalıyım o da hasta olacak diye korkuyorum bugün entrobac verdim suyuna
Suya çok acil olmadıkça önermiyoruz, sebzesine serpin mercimek tanesi kadar ☺

permanent

Müdavim
Suya katmayın. Hasta olmayan kuşa da tedbir amaçlı sağlıklıysa ayda 1 kez verilebilir. Ben öyle yapıyorum. Zeolit sebzesine mercimek tanesi kadar serpilir. Eğer sebze yemezse daldarisina serpin
Suya çok acil olmadıkça önermiyoruz, sebzesine serpin mercimek tanesi kadar ☺
Anladım teşekkür ederim onu o şekilde yaparım endişeleniyorum diğer kuşa da bulaşacak diye hasta kuşu elliyoruz elimizi yıkıyoruz falan ama sağlam kuşa gitmesin hastalık bu enfeksiyon ne kadar bulaşıcı acaba

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Anladım teşekkür ederim onu o şekilde yaparım endişeleniyorum diğer kuşa da bulaşacak diye hasta kuşu elliyoruz elimizi yıkıyoruz falan ama sağlam kuşa gitmesin hastalık bu enfeksiyon ne kadar bulaşıcı acaba
Siz zeolit gelince sağlıklı kuşada verin. Dışkısını atarsınız yorumlariz. Farkli odalarda dursunlar bir sorun olcagini düşünmüyorum ben

permanent

Müdavim
Siz zeolit gelince sağlıklı kuşada verin. Dışkısını atarsınız yorumlariz. Farkli odalarda dursunlar bir sorun olcagini düşünmüyorum ben
Watch unnamed | Streamable bu şekilde bir kaç gündür fazla çekirdek yedi seviyor bayağı sabah yumurta yedi biraz bugün tam katı gibi gelmedi bana ama sıvı da değil fazla bu şekilde

Üst Alt