Pamuşcuk Yeni Üye Katılım 18 Tem 2021 Mesajlar 33 Tepkime puanı 2 Puanları 8 18 Tem 2021 #21 Bir de şey patatesi püre haline mi getireyim, yoksa küçük küçük keseyim mi?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 18 Tem 2021 #22 Pamuşcuk' Alıntı: Bir de şey patatesi püre haline mi getireyim, yoksa küçük küçük keseyim mi? Genişletmek için tıkla ... İkiside olur, püre haline getirirseniz daha çabuk soğur, ama ben rendeliyorum hafif ishali olduklarında, sizde rendeyi tercih edebilirsiniz
Pamuşcuk' Alıntı: Bir de şey patatesi püre haline mi getireyim, yoksa küçük küçük keseyim mi? Genişletmek için tıkla ... İkiside olur, püre haline getirirseniz daha çabuk soğur, ama ben rendeliyorum hafif ishali olduklarında, sizde rendeyi tercih edebilirsiniz
Pamuşcuk Yeni Üye Katılım 18 Tem 2021 Mesajlar 33 Tepkime puanı 2 Puanları 8 18 Tem 2021 #23 Tamamdır. Hemen yapıyorum
Pamuşcuk Yeni Üye Katılım 18 Tem 2021 Mesajlar 33 Tepkime puanı 2 Puanları 8 18 Tem 2021 #24 Kuşum kafesin alt kısmında öylece duruyor. Ben yanına gidince geri çekiliyor sadece. Bir de hafif titremesi var gibi geldi bana
Kuşum kafesin alt kısmında öylece duruyor. Ben yanına gidince geri çekiliyor sadece. Bir de hafif titremesi var gibi geldi bana