• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanı hareket

furricanee

Paylaşımcı
Tekrardan selamlar.Arada da olsa foruma uğruyorum:)benim sultan sırtını elleyince videodaki gibi hareket ediyor ve hafif ıslık gibi bir ses cıkarıyor.Bu neden oluyor acaba bide cinsiyeti hakkında bir fikir cıkarır mı?şimdiden teşekkürler.Herkese hayırlı ramazanlar:)

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Tekrardan selamlar.Arada da olsa foruma uğruyorum:)benim sultan sırtını elleyince videodaki gibi hareket ediyor ve hafif ıslık gibi bir ses cıkarıyor.Bu neden oluyor acaba bide cinsiyeti hakkında bir fikir cıkarır mı?şimdiden teşekkürler.Herkese hayırlı ramazanlar:)
Merhaba.
Kusunuz disi. Sirtina dokunuldugunda uyariliyor ciftlesme istegi olusuyor. 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Senin kuştan zaten şüpheliydim son konuda da belirtmiştim dişi olabilir diye 😅 Bu iyicene kızışmış ona bir arkadaş düşün bence kardeşim 😂

furricanee

Paylaşımcı
Senin kuştan zaten şüpheliydim son konuda da belirtmiştim dişi olabilir diye 😅 Bu iyicene kızışmış ona bir arkadaş düşün bence kardeşim 😂
abi valla ikinci kuşa nasıl bakabilirim bilmiyorum ya çiftleştirdikten sonra kuşları ayırsak birşey olur mu dişi tek bakaabilir mi yumurtalara?

erenztrk

Müdavim
Bir süre bazen dişinin yuvadan alınıp erkeğin tek kaldığını gördüm anne kuş yuvadan çıkan yavruyu dövdüğü için ayırmışlardı ama direk ayırmak doğru değildir diye düşünüyorum hayırlı akşamlar ...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
abi valla ikinci kuşa nasıl bakabilirim bilmiyorum ya çiftleştirdikten sonra kuşları ayırsak birşey olur mu dişi tek bakaabilir mi yumurtalara?
Niye öyle bir maceraya atilma gereği duyacaksın kardeşim 😊 ailece çocuklar büyüyüp okula gidene kadar birlikte kalsalar fena mı olur 😂

furricanee

Paylaşımcı
Niye öyle bir maceraya atilma gereği duyacaksın kardeşim 😊 ailece çocuklar büyüyüp okula gidene kadar birlikte kalsalar fena mı olur 😂
abi açıkcası yavru sultan papağanı fikri güzel geliyorda 2 tane büyük sultan fikri çok iyi gelmiyor.bizimkisi dişi olmasına ragmen bu kadar bağırıyor ise 2 tane olunca ne yaparlar bilemiyorum:)

Grpet

Müdavim
Üretici
eş kusşar tek kusa göre daha az ses yapar her zaman ayrıca her kusun karakteri de ayrıdır bazı kuslar cok fazla ses yaparlar bazıları aksama kadar sessizce takılırlar bende 5 takım yani 10 kus var bunların icinden aksama kadar sesini duydugum 1 tane kus var

furricanee

Paylaşımcı
eş kusşar tek kusa göre daha az ses yapar her zaman ayrıca her kusun karakteri de ayrıdır bazı kuslar cok fazla ses yaparlar bazıları aksama kadar sessizce takılırlar bende 5 takım yani 10 kus var bunların icinden aksama kadar sesini duydugum 1 tane kus var
abi erkek varmı sende 10 12 aylık