• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı hapşurması

Sultan_12papağan

Yeni Üye
Tahmini yaşı 1 olan sultan papağanım gün içerinde çok fazla hapşırıyor her hangi bir soğukda kalma durumu olmuyor sabah ve akşamları kafes içerinde hapşırmasına denk geldim dışarda olduğu zaman pek olmuyor ama kafesinide sürekli temizliyorum ek gıda olarak daldarı meyve cerez marul falan veriyorum bazen suyuna c vitamını ayriyetende kafesinde garden mix kuş kumu var (yemide aynı marka) bazen cok enerjik oluyor bazende cok durgun bide bu sıra tüy dökümünde gibi dışkısıda değişiyor bir bakıyorum su gibi bir bakıyorum normal şuan güncel kakası böyle

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kendi tozundan dolayı hapşırıyor olabilir. Bu ara tüye girme zamanları. Yumurtalı mamalarda hazırlayabilirsiniz. Düzenli olarak entrobac probiyotik, gerwit multivitamin ve BT amin Forte takviye kullanmanızı öneririm. Kullandığınız takviyenin pek etkisi yok. Dışkı formu güzel. Şuan problem görünmüyor. Bahsettiğim takviyeler sağlıklı bir kuş için şart. Almak isterseniz mamaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.

Sultan_12papağan

Yeni Üye
Kendi tozundan dolayı hapşırıyor olabilir. Bu ara tüye girme zamanları. Yumurtalı mamalarda hazırlayabilirsiniz. Düzenli olarak entrobac probiyotik, gerwit multivitamin ve BT amin Forte takviye kullanmanızı öneririm. Kullandığınız takviyenin pek etkisi yok. Dışkı formu güzel. Şuan problem görünmüyor. Bahsettiğim takviyeler sağlıklı bir kuş için şart. Almak isterseniz mamaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.
Cok teşekkür ederim bemde dikkat etmem rağmen hapşurunca cok fazla vicdan azabı cekiyordum şuan birazda olsa rahatladım

Sultan_12papağan

Yeni Üye
Almam gereken ürünler bunlarmı ?