• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı halsizlik

bosis3

Yeni Üye
Çok ciddi şekilde bugün ishali vardı ilaç verdim şuan dışkısı simsiyah çıktı sebebi ve tavsiye verebilecek biri varmı.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ne yedi en son, dışkıda koku var mı? Yavrunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

bosis3

Yeni Üye
Siyah olan dışkıda koku yok fakat ishal sabah ishal durumdayken çok ağır bir kokusu vardı kendisi su ve yem yemediği için kendi elle beslemek zorunda kaldım
İlaç olmasada eskiden kanaryalarım vardı onlara ishal için kullandığım damlayı suya ekleyip kendim şırıngayla verdim

bosis3

Yeni Üye
Öğlen kanatlarını çok aşırı yere salıyordu durumu çok kötüydü yem ve suyu kendim verdikten sonra biraz daha toparladı şuan tüylerini düzeltiyor bir tık daha iyi dışkısı çok kötü durumda kendim beslemeyi düşünüyorum birazdan tekrar hiç yem ve su içmiyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Konumunuz İzmir gözüküyor, Göztepede Hekim veteriner kliniği veya mavişehir veteriner kliniği kutlu beye götürün lütfen çünkü koksidiyoza benzettim antibiyotik kullanmalı 🙏🌸

Moderatör tarafında düzenlendi:

bosis3

Yeni Üye
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler sulphamezarhin ilacını temin edip kendim verdim şuan çok daha iyi durumda ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler sulphamezarhin ilacını temin edip kendim verdim şuan çok daha iyi durumda ☺
Beş ilâ yedi gün kullanın 🙏🌸 Geçmiş olsun, Artemis arkadaşımın da dediği gibi antibiyotik bitiminden bir gün sonra üst üste 3 gün probiyotik verin 🙏

Üst Alt