• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanı halsizlik problemi

youyasin2016

Yeni Üye
2 gündür böyle.5 gün önce iyiydi fakat kaşınıyordu çok uzman veterinere götürdük 8 tane ilaç verdi her gün onlardan içirmeye başladık ilk 3 gün iyiydi mantarı da azalıyor gibiydi kaşınması geçmişti fakat 4. günde halsizleşmeye başladı karnından gurultu gibi sesler gelmeye başladı ve çok kambur durmaya başladı vücudu dik kafası kambur duruyor.

Ekli dosyalar

Murat Halisdemir

Müdavim
Durumu baya ağır geçmiş olsun hangi ilaçları yazdı yardımcı olur arkadaşlar sana

youyasin2016

Yeni Üye
ilaçları kendileri yapıyorlarmış içindekileri yurtdışından getirip anti fungal, sıvı elekt. karaciğer, akciğer yazılı şişeler uçamama sorunuda vardı hava keseleri için ilaçlar da verdi

Murat Halisdemir

Müdavim
İNŞALLAH kurtarır bu durumu yem iyiyomu böyleyken ? Beslenme nasıl yapıyosun

youyasin2016

Yeni Üye
çok az yiyor maalesef nasıl besleyeceğimi ben de bilmiyorum

Murat Halisdemir

Müdavim
A21 versele Laga maması var gerekirse onla besle çok zor kafa düşmüş bu kuşun beslenmeside lazım bilgin olsun tedavi probiyotik takviyesi ver entrobac röhnrfried

youyasin2016

Yeni Üye
IMG-20220225-WA0009.jpgDışkısının fotoğrafını da ekledim.1-2 damla zeytinyağı içirdim. Şimdi yaptı.

Murat Halisdemir

Müdavim
Veteriner besleme yapmanı söyledimi kuş beslenemezse daha kötü olur

Murat Halisdemir

Müdavim
Ben çok veteriner kuş götürdüm zamanında pek veteriner yararını göremedim açıkcası kuşdan anlamıyosa belli oluyo veterinerin anlamadığı
Kanatlılar özellikle egzotik kuşlar anlayan bi veteriner götür kuş kafa düşmüş sürekli gözlem altına alıp sakin temiz bi kafes temiz su sıcak ortam besleme yapman lazım ilaç tedavi kaç gün sürcek ?

Murat Halisdemir

Müdavim
Video atarsan iyi olur hocalar var bakarlar resimde çok belli olmuyo durum bulanık canlı görsün herkes

Üst Alt