• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan Papağanı Hakkında

burakdalbudak

Paylaşımcı
Merhaba Arkadaşlar,

3 hafta önce sahiplendiğim sultan papağanım elime alıştı ondan yana sıkıntım yok fakat 3 tane sorum olucak sizlere.

1- Aldığımdan beri çok nadir ötüyor ne kadar dişi erkek sultan papağanı ötüşü açsamda karşılık dahi vermiyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?

2- kafesine giriyor bazen yemek için veya su içmek için onun dışında geziyor evi zaten neyse kafesteyken elimi uzattığımda yılan gibi tıslıyor hafif kanatlarını açıyor sağ sol yapıyor ürkütücü fakat ısırdığı zaman dişi olmayan bebeğin ısırışı gibi bir his veriyor😁 dışarıda gayet normalken neden kafeste böyle yapabilir?

3- Gel komutuna nasıl alıştırabilirim odadan odaya veya aynı oda da farketmez kolay bir yolu var mıdır yoksa biraz uğraşacak mıyım?

Çok şey istiyormuşum gibi yazdım kusura bakmayın şimdiden hepsi için tek tek konu açmak daha tuhaf kaçar diye düşündüm.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Özkan

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar,

3 hafta önce sahiplendiğim sultan papağanım elime alıştı ondan yana sıkıntım yok fakat 3 tane sorum olucak sizlere.

1- Aldığımdan beri çok nadir ötüyor ne kadar dişi erkek sultan papağanı ötüşü açsamda karşılık dahi vermiyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?

2- kafesine giriyor bazen yemek için veya su içmek için onun dışında geziyor evi zaten neyse kafesteyken elimi uzattığımda yılan gibi tıslıyor hafif kanatlarını açıyor sağ sol yapıyor ürkütücü fakat ısırdığı zaman dişi olmayan bebeğin ısırışı gibi bir his veriyor😁 dışarıda gayet normalken neden kafeste böyle yapabilir?

3- Gel komutuna nasıl alıştırabilirim odadan odaya veya aynı oda da farketmez kolay bir yolu var mıdır yoksa biraz uğraşacak mıyım?

Çok şey istiyormuşum gibi yazdım kusura bakmayın şimdiden hepsi için tek tek konu açmak daha tuhaf kaçar diye düşündüm.

Kusunuz disi ise zaten ötmeyecek dır ciyaklamak dan başka şayet erkek ise biraz kizismasi ni bekleyin çünkü onların melodik otusu dışı yi etkilemek için dir

Özkan

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Sizin aradığınız böyle birsey sanırım 😁😁

burakdalbudak

Paylaşımcı
Her sabah 7 de muhabbet kuşumu kovalıyor zaten odanın içinde alıştım 7 de kalkmaya başladım bunlar yüzünden kafesidn kapısını kapatsam aç diye yalvarıyorlar resmen bana birde her sabah 7 gibi yine bu şekilde ötüyor aslında biraz ama sonra gün boyu hep aynı 😁

Üst Alt