• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanı hakkında

sütlaççç

Yeni Üye
özellikle okşanmasını sevdikleri bir yer var mı kafasını sevince çok mutlu oluyor ama karnına dokununca savunmaya geçiyor dokunulunca rahatsız oldukları bir yeri var mı yoksa karnına dokununca savunmaya geçmesi karakteristik mi?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Karına dokunulmasını sevmezler, ense, yanak kısımları özellikle turunculuğun alt kısmını severler ☺

sütlaççç

Yeni Üye
Karına dokunulmasını sevmezler, ense, yanak kısımları özellikle turunculuğun alt kısmını severler ☺
parmağıma gelmeye henüz alışık değil ama elime alıştırdım. parmağıma gelmesi için de ilk karnına dokunup ayaklarına götürüyorum parmağımı ama oyun oynar gibi ısırıyor yaptığım doğru mu?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
parmağıma gelmeye henüz alışık değil ama elime alıştırdım. parmağıma gelmesi için de ilk karnına dokunup ayaklarına götürüyorum parmağımı ama oyun oynar gibi ısırıyor yaptığım doğru mu?
Bence ayağına dokunun ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
ayağına dokunduğumda da ısırıp kaçıyor korkmasın diye ilk başını sevip yağına götürüyorum ama yine aynı
O zaman siz parmağa tamamen alıştırma antrenmanlarına devam edin ☺ Zamanla ısırmayı da bırakır 🥰

Üst Alt