• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papagani hakkinda

Aysenurbusra

Aktif Üye
Selam arkadaşlar yarın bir sultan papagani alacağım yaşı buyuk erkek olacak daha sonra yanına dişi alacağım aynı yerden ve yavru almak istiyorum ama papağanlar hakkinda bir bilgim yok yavrularlarmi sizce eş tutmaları kolay mıdır zormudur hiçbir bilgim yok bilgili arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sultan paoağları çok zor eş tutarlar. Seçiciler. Üretim olaraktani aynı şekilde çok fazla ilgilenmeniz lazım yerini beğenmez güven duymaz rahatsız olur üremez. Onun haricinde sesine alışmanız lazım ıslık sesleri sabahın 6 sında başlar

Aysenurbusra

Aktif Üye
Sultan paoağları çok zor eş tutarlar. Seçiciler. Üretim olaraktani aynı şekilde çok fazla ilgilenmeniz lazım yerini beğenmez güven duymaz rahatsız olur üremez. Onun haricinde sesine alışmanız lazım ıslık sesleri sabahın 6 sında başlar
Zor yani

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Selam arkadaşlar yarın bir sultan papagani alacağım yaşı buyuk erkek olacak daha sonra yanına dişi alacağım aynı yerden ve yavru almak istiyorum ama papağanlar hakkinda bir bilgim yok yavrularlarmi sizce eş tutmaları kolay mıdır zormudur hiçbir bilgim yok bilgili arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim
Bence bir üreticiden çift olarak almayı deneyebilirsin en azından eş tutmama durumunu ortadan kaldırmış olursun. Çünkü Furkan Bey'in dediği gibi sultanların hemen hepsi aynı olmasa da bazıları belki bir ay içinde bazıları da bir kaç ay sonra veya hiç bir şekilde eş tutmak istemeyebilir.

Üst Alt