• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan Papağanı - Geçmeyen Uyku Hali

Bhcrdm

Yeni Üye
Merhaba forum ailesi.

Bilenler hatırlar erkek sultan yavrumun yanına yavru dişi almıştım. Erkeğin keyfi yerinde iken dişi yavru (yaklaşık maks. 5-6 aylık olduğunu düşünmekteyim) ilk geldiği günden beri sessiz ki bu süreç 1.5 ay, sürekli kabarıp başını sırtına çevirip uyuyor. Uyandığında sürekli yem yiyor. Adana ili içerisinde kalifiyeli kanatlı uzmanı kim var bilmiyorum. Karakteristik olduğunu düşünüyordum ama bir rahatsızlığı varsada vakit daha fazla ilerlemeden çözmek isterim. Dışkılarında bir problem olsa erkeğin dışkısından her zaman daha idealini yapıyor. Erkek bazen isal gibi çok sulu yapsa bile dişininki kıvamında. İkisinin renkleride her zaman yeşil. Dişide ayrıca karın ile kuyruk arasında kalça kısmındaki şişlik gibi çıkıntı var, bu şişlik tabi dişiler fiziğiyle alakalı bir şey mi bilmiyorum, geçmiş tecrübem olmadığı için. Ama erkekte yok bu şişlik.
Düzeni sağlayamamakla beraber Entrobac, Amin forte, gerwit kullanımımız var. Yem zaten versele laga, kafes geniş ve oyun alanlı tünekli. Yorumlarınızı rica ederimEkli dosyayı görüntüle 63098

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bence kuşta içten sinsice ilerleyen birşey var. Durumu çok parlak durmuyor. Sürekli uyku hali ve tüyler elinize alsanızda kabarık. Gözler acısı varcasına kısık. Kanatlı uzmanı görse, röntgen çekilse iyi olur diye düşünüyorum.

Üst Alt