• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! SULTAN PAPAĞANI GEÇMEYEN TİTREME

Hattie

Yeni Üye
sultan papağanı geçmeyen titreme

sultan papağanım bir iki ay önce bana geldi benden önce iki sahip değiştirdi ilk sahibinde kanadını kırmış ikinci sahibinin evinde de kedi varmış stress yapmış ama bazı sıkıntıları var kafesini titretecek kadar titriyor kakası normal yeşil ve beyaz renkli ne katı ne çok sıvı yemini yiyor sabahları çokça ötüyor ama bu titremesi beni inanılmaz korkutuyor cinsi erkek neden böyle olduğu hakkında bi bilgim yok veterinere gitmem gerekiyo mu bilmiyorum

bide arada hapşırıyor bunun için annem iş yerine yakın veterinere sormuş veteriner ilaç getireyim demiş ama verip vermemek arasında kararsızım muayene etmeden ilaç vermesi şaşırttı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
O anın videosunu atar mısınız.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Valla benim gördüğüm alt gagasının altındaki tüy epey rahatsız etmiş onu düzeltmeye çalışıyor. Ben titreme anlayamadım. Temiz beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları da atar mısınız.

Hattie

Yeni Üye
Valla benim gördüğüm alt gagasının altındaki tüy epey rahatsız etmiş onu düzeltmeye çalışıyor. Ben titreme anlayamadım. Temiz beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları da atar mısınız.
en yenisi bunlar onu da koluma yaptı

Ekli dosyalar

özgür36

Yeni Üye
kuşunuzun travma geçmişi var ve bu kuş uzun süre kendini tehlikede hissediyor 2 kez sahip değiştirmiş kanat kırılması yaşanmış ve birde kedi olan bir evde bulunmuş 2 ay geçmesine rağmen bu kadar titreme stresten diyemeyiz yada evde kavga oluyorsa kuşunuzu öldürürsünüz varsada böyle bir kavga ortamı yada böyle gürültü yerlere de koymayın ayna koymayın oyuncaklar koymayın çünkü kuştaki paniği arttırır ve ölmesine sebep olursunuz hapşırık geçmeyen titreme solunum enfeksiyonu ve sinirsel etkilenmeden şüphe duyuyorum ve kakası normal olması sağlıklı yapmaz hocam ve kafes düzeninde ise plastik tüneği atın abicim atın yani kuşa zarar veriyor ve geçmiş olsun tekrardan umarım en yakın zamanda iyileşmesi dileğiyle he birde muayene edilmemiş bir kuşa kesinlikle vitamin yada ilaç vermeyin şiddetli hapşırık titreme ve en kötüsüde vücuda zarar verip yük binersede kötü sonuçlara yol açabilir böyle bir şeye asla karar vermeyin tekrardan geçmiş olsun

Son düzenleme:

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aslında tüneği tahta bu ikinci tünek tahta tünekde durmuyo pek
Öyle bir durum varsa da çıkartın zararlı plastik. Hepsi tahta olmalı. Titreme hareketini ben göremedim. Ama gerçekten dediğiniz gibi durumlar varsa sizin onu rahatlatmanız sevmeniz lazım. Sakın zorla elinize alıp kafesinden çıkartmayın. Ayağına götürün alın ve kafasını sevin.

Hattie

Yeni Üye
kuşunuzun travma geçmişi var ve bu kuş uzun süre kendini tehlikede hissediyor 2 kez sahip değiştirmiş kanat kırılması yaşanmış ve birde kedi olan bir evde bulunmuş 2 ay geçmesine rağmen bu kadar titreme stresten diyemeyiz yada evde kavga oluyorsa kuşunuzu öldürürsünüz varsada böyle bir kavga ortamı yada böyle gürültü yerlere de koymayın ayna koymayın oyuncaklar koymayın çünkü kuştaki paniği arttırır ve ölmesine sebep olursunuz hapşırık geçmeyen titreme solunum enfeksiyonu ve sinirsel etkilenmeden şüphe duyuyorum ve kakası normal olması sağlıklı yapmaz hocam ve kafes düzeninde ise plastik tüneği atın abicim atın yani kuşa zarar veriyor ve geçmiş olsun tekrardan umarım en yakın zamanda iyileşmesi dileğiyle he birde muayene edilmemiş bir kuşa kesinlikle vitamin yada ilaç vermeyin şiddetli hapşırık titreme ve en kötüsüde vücuda zarar verip yük binersede ölür böyle bir şeye asla karar vermeyin tekrardan geçmiş olsun
Evde bi kavga ortamı asla yok elimden geldiğince çözmeye rahatlatmaya çalışıyorum sonuçta önceki iki sahibinin sorumsuzluğu benim değil veterinere götüreceğim yine de teşekkürler

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Evde bi kavga ortamı asla yok elimden geldiğince çözmeye rahatlatmaya çalışıyorum sonuçta önceki iki sahibinin sorumsuzluğu benim değil veterinere götüreceğim yine de teşekkürler
Kanatlı uzmana götürün tabiki. Titreme anını göremedim ben. Ciddi bir şey olabilir

Üst Alt