• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı eş seçimi

burakdalbudak

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar,

Sultan papağanımı zaptedemiyorum artık her elime çıktığında elimle çiftleşiyor. Yanına dişi almak istiyorum fakat eş seçimi vs. Sorun oluyor mu? Veya var mı elinizde bilmiyorum aldığım dişiyle bağ kurmazsa diye korkuyorum. Nasıl bir yol izleyeyim.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Hayvan bakımına güvendiğiniz bir petshopa girip kuşunuzu salın içine ve gözlemleyin. Ancak gerçekten hayvanlarına güveniyorsanız. Kuşunuzun hastalanmaması için buna dikkat etmelisiniz.

burakdalbudak

Paylaşımcı
Valla tek bir kişiye güveniyorum onda da sultan papağanı yok maalesef.😔

burakdalbudak

Paylaşımcı
O zaman ben bir araştırayım en iyisi vardır illaki sultan papağanı olan birisi anlaşamazlar konusu beni kötü etkiliyor mutsuz olmalarını istemem birde maddi olarak sıkıntı yüksek fiyatları çünkü yinede çok teşekkür ederim cevabınız için 😊

Mhmt

Yeni Üye
Bu söylediğim yöntem uyum için en etkili olanı ama bildiğiniz başka yerden seçip alarak da deneyebilirsiniz. Ancak kavga vs etme ihtimali var maalesef 😕
Ben üreticiden eş olması için ikinci bir kuş aldım. Aldığım kuş çok uysal ama mevcut sultan papağanım yeni gelene bir türlü alışmadı. (10 gün oldu) Digeri ona yaklasıyor ama o yaklaştıkça bizimki ısırmaya çalışıyor. Umarım zamanla alışırlar.

burakdalbudak

Paylaşımcı
Bende almayı düşünüyorum ama fiyatları yüzünden biraz bekleyecek artık birde 1 yaşında değil tam 1 yaşında olmadan almayı düşünüyorum daha çabuk alışırlar icabında.

Üst Alt