• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanı enfeksiyon mu var

Ali kesici

Aktif Üye
Bundan 2 hafta önce Sultan papağanımın burnunu kürdan yardımıyla açtılar eve geldiğimde gözünün bir tanesi kızarmıştı çok tıkalıydı müdahale etmek zorunda kaldık ama enerjisi falan yerindeydi hala enerjisi yerinde fakat burnunun bir tanesi akıyor akan burun üstündeki tüyü de ıslak yem yeme yerinde enfeksiyon belirtisi mi yardımcı olun lütfen

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bundan 2 hafta önce Sultan papağanımın burnunu kürdan yardımıyla açtılar eve geldiğimde gözünün bir tanesi kızarmıştı çok tıkalıydı müdahale etmek zorunda kaldık ama enerjisi falan yerindeydi hala enerjisi yerinde fakat burnunun bir tanesi akıyor akan burun üstündeki tüyü de ıslak yem yeme yerinde enfeksiyon belirtisi mi yardımcı olun lütfen
Fotoğraf atar mısınız ? Kekik çayı yapıp burnuna fıslatın açar burnunu @Aslı Ö. @EzgiA @Demet bükay

Ali kesici

Aktif Üye
Hocam bu şekilde burnunun bir tarafı akıyor sonra kuruyor akan bunun üstü ıslak gibi bir de ıslak hapşırık var Bir keresinde yani sıvının çıktığını gördüm burnundan şeffaf mı normal mi onu idrak edemedim ama sadece gördüm

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam bu şekilde burnunun bir tarafı akıyor sonra kuruyor akan bunun üstü ıslak gibi bir de ıslak hapşırık var Bir keresinde yani sıvının çıktığını gördüm burnundan şeffaf mı normal mi onu idrak edemedim ama sadece gördüm
Merhaba geçmiş olsun
Kekik kaynatın, burun deliklerine kulak pamuğu ile sürün hatta damlatın 1 damla
Çayı suluğa doldurun%50 çay %50 su, içsin yada çay kaşığı, şiringa ile günde 2/3 defa ağzından içirin

Ali kesici

Aktif Üye
Bu nedir enfeksiyon mu o burunda çok az sümük vatlr sarımtırak
Papatya çayı verdim dün

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu nedir enfeksiyon mu o burunda çok az sümük vatlr sarımtırak
Papatya çayı verdim dün
Papatya çayı antibakteriyel değil lütfen kekik kaynatın üşütmüş ve mukoza birikiyor, burun deliklerine de kulak pamuğu ile sürün lütfen

Üst Alt