• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Elyaf Yedi

beyzi

Aktif Üye
Merhabalar
Komşum tatile giderken kuşunu diğer yan komşuya bırakmış, telaşla kapıyı çalıp bana getirdi kuşu.
Kafesten çıktığında gezinirken elyaf yemiş nohut kadar yedi diyor şuan baktığımda boğazında bir şey yok yutmuş sanırım, gözlem olarak gece bende kalacak bir problem olur mu dışkıyla atabilir mi ? Emanet kuş olduğu için çok panikliyor hasta olacak diye

beyzi

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR merhaba bakabilir misiniz.
Gözlem olması için beyaz a4 koydum kafes tabanına.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar
Komşum tatile giderken kuşunu diğer yan komşuya bırakmış, telaşla kapıyı çalıp bana getirdi kuşu.
Kafesten çıktığında gezinirken elyaf yemiş nohut kadar yedi diyor şuan baktığımda boğazında bir şey yok yutmuş sanırım, gözlem olarak gece bende kalacak bir problem olur mu dışkıyla atabilir mi ? Emanet kuş olduğu için çok panikliyor hasta olacak diye
Merhaba, öncelikle yabancı bir madde yediklerinden kusmaya çalışırlar, kustu mu? elyafı sindirebilir,fakat bağırsakta kalabilir, yem yedirin darı yesin, sindirim yapması gerekiyor,
Dışkıya bakın sürekli dışkılaması gerekiyor

beyzi

Aktif Üye
Yer yemez bana getirmiş sanırım kustuğunu görmedim, dal darı mı vereyim yani

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Marul , lahana gibi sindirimi kolaylaştıran barsak çalıştıran yeşillik yedirebilirseniz iyi olur. Kafesinde Girit kumuda mutlaka olsun.

beyzi

Aktif Üye
Marul , lahana gibi sindirimi kolaylaştıran barsak çalıştıran yeşillik yedirebilirseniz iyi olur. Kafesinde Girit kumuda mutlaka olsun.
Bu saatlerde vermem sorun olur mu emanet kuş bir de ishal olur da baş edemezsem