• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanı dışkısı

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Bu gece dışkısımı. Beyaz peçete koyup taze dışkı paylaşın lütfen

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Kullandığınız İlaç Ve Takviye Var mı? En son Ne Yedi Sebze Meyve Biraz Daha Bilgi Alabilir miyiz?

Syessional

Aktif Üye
İştahı yerinde gayet normal çiftleştiklerini görmedim ara sıra yuvalığa girip çıkıyorlar
Yuvalıkta dışkısını biriktirdiği için yapmamış olabilir diyecektim. Dün de o dışkıları gebelik dışkısına benzetmişler. Poposunda sertlik var mı acaba?

1907.FB

Aktif Üye
Yuvalıkta dışkısını biriktirdiği için yapmamış olabilir diyecektim. Dün de o dışkıları gebelik dışkısına benzetmişler. Poposunda sertlik var mı acaba?
Yuvalıkta yatmıyor zaten girip geri çıkıyor poposunda sertlik var mı bilmiyorum

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Poposunu Karnını Kontrol Edin Lütfen. Diskisi Kokulu mu Bakar mısınız ? Yumurtlama Zamanları Diskida Bir Koku Olur. Benim Aklıma Gelen Ya Yumurtalama Zamani Yada Kabızlık Dediğiniz Gibi. Ama Mutlaka Kontrol Edin. Eğer Yine Sorun Çözülmez Bir Diski Analizi Yaptırmanız tavsiye Ederim. Probiyotik Takviyesi Sağlayın 3 Gün. Sonra Yine Yazabilirsiniz. Geçmiş Olsun.

1907.FB

Aktif Üye
Poposunu Karnını Kontrol Edin Lütfen. Diskisi Kokulu mu Bakar mısınız ? Yumurtlama Zamanları Diskida Bir Koku Olur. Benim Aklıma Gelen Ya Yumurtalama Zamani Yada Kabızlık Dediğiniz Gibi. Ama Mutlaka Kontrol Edin. Eğer Yine Sorun Çözülmez Bir Diski Analizi Yaptırmanız tavsiye Ederim. Probiyotik Takviyesi Sağlayın 3 Gün. Sonra Yine Yazabilirsiniz. Geçmiş Olsun.
Benim düşüncem dışkının yumurta ile alakası yok herhalde uşüttu yada kabızlık sorunu var ilaç takviyesine başlayacağım birde kuşu elime almam imkansız çok vahşi ve ısırıyor.

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Benim düşüncem dışkının yumurta ile alakası yok herhalde uşüttu yada kabızlık sorunu var ilaç takviyesine başlayacağım birde kuşu elime almam imkansız çok vahşi ve ısırıyor.
Sulu yapıyorsa nasıl kabızlık çekiyor olabilir. Yuva hazırlığı varsa dışkıyı tutabilir veya başka bir problem olabilir yani ne olduğunu bilmeden ilaç vermeniz ne kadar doğru bilemedim siz bilirsiniz yinede

1907.FB

Aktif Üye
Sulu yapıyorsa nasıl kabızlık çekiyor olabilir. Yuva hazırlığı varsa dışkıyı tutabilir veya başka bir problem olabilir yani ne olduğunu bilmeden ilaç vermeniz ne kadar doğru bilemedim siz bilirsiniz yinede
Nasıl diyeyim size gün içinde takip ettiğim kadarıyla dışkı yapmıyor biriktirip geceleri yapıyor genellikle yuva hazırlığı yok maalesef gün içinde ara sıra girip çıkıyorlar erkek baya bir kur ötüşü yapıyor ama dişi de kesinlikle çiftleşme belirtisi yok çok sakin duruyor

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Nasıl diyeyim size gün içinde takip ettiğim kadarıyla dışkı yapmıyor biriktirip geceleri yapıyor genellikle yuva hazırlığı yok maalesef gün içinde ara sıra girip çıkıyorlar erkek baya bir kur ötüşü yapıyor ama dişi de kesinlikle çiftleşme belirtisi yok çok sakin duruyor
Çiftleşme olmuşta siz görmemiş olabilirsiniz muhabbetlerimde denk geldim buna. Sabah hepimiz uyurken veya gün içinde biz onların yanında yokken oldu

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Poposunu Kontrol Edin. Kizginlik Yumurtasi Olabilir. Illa Çiftleşme Olmasina Gerek Yok. Eğer Yine Olmazsa Kanatli Uzmanına Gidin Lütfen

Üst Alt