• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı dışkı rengi

Aycen06

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba Erkek papağanımızın yanına, çiftleşmesi içim dişi aldık. Gayet sağlıklı gözüküyor yemesi içmesi de normal ama dışkısı büyük ve beyaz 1 haftadır neden olabilir.?

Melisa41

Tutkulu
Arkadaşlar merhaba Erkek papağanımızın yanına, çiftleşmesi içim dişi aldık. Gayet sağlıklı gözüküyor yemesi içmesi de normal ama dışkısı büyük ve beyaz 1 haftadır neden olabilir.?
Hoşgeldiniz 🙂 Öncelikle dışkı resmini ve kuşu gorebilirmiyiz

Melisa41

Tutkulu
Kusunuza yem su dışında ne veriyorsunuz acaba

Mert.

Eski Forumcu
Temiz kağıt üzerinde dışkı gorebilirmiyim belli olmuyor

Melisa41

Tutkulu
Genelde pankreas hastalığında bu şekilde dışkı oluyor diye biliyorum ben birde kafesin altı çok kirli temiz tutmanız gerek hijyen olmazsa her türlü hastalık bulasabilir dikkat edelim kalamar kemiği kum dal darı vs. kafeslerde bulunması gereken şeyler bu arada onlarında bulunduralim kafeste

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Üst üste vitamin vermeyin bide suyunda uzun süre kalmasın 3 gün sade su verin hergun tazeleyin sonrasında tekrar dışkı resmi görelim kuşa ne yem veriyorsunuz?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Foruma hoşgeldiniz. :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aşırı beyazlık nedeniyle bir problem olduğunu düşünüyorum. Ustalarımız daha net yorumlar. Baksınlar da bir.

Aycen06

Yeni Üye
Üst üste vitamin vermeyin bide suyunda uzun süre kalmasın 3 gün sade su verin hergun tazeleyin sonrasında tekrar dışkı resmi görelim kuşa ne yem veriyorsunuz?
Merhaba ilk defa kuş besliyorum. Petshop multivitamin verdi bide karışık yem aldım çekirdeksiz. Acemiyim :)

Aycen06

Yeni Üye
Yorum yapan arkadaşlar çok teşekkür ederim hızlı dönüşünüz için. İlk defa besliyorum kuş. Allah razı olsun

Üst Alt