Arkadaşlar herkese merhaba net bir şekilde anlaşılması icin herseyi yazıcam sırasıyla.Sultan papaganim yaklaşık 9 yaşlarında ayağına basmadığını fark etmiştim 3-4 ay once uludag üniversitesi veterinerlik fakültesine gittim orda röntgen çekildi ayağında kırık çıkık yok dendi krem verildi o kremi bi süre uyguladim ve ayagi düzeldi ancak çekilen röntgen sonucunda karaciğer yağlanması oldugu ortaya çıktı ilaç tedavisine başladık 1-2 ay civari ilaçları kullandım son çekilen rontgenlerde karaciğerin duzeldigini öğrendim ancak bu süre zarfında kullanılan ilaçlardan sonra kusumun yüzünde gagasının etrafında başının üstünde boyun çevresinde tuy dokulmeleri meydana geldi kusumda zaten 1 sene belki daha fazla kanadiyla sırt birlesim yerini sürekli bi yolma durumu vardı ancak o küçük yer şikayetim vardi simdi tüyleri daha fazla döküldü sorunun çözülmesi gereken yerde karaciğer tedavisi sırasında kullandığım ilaclar sonrasında dedigim bölgelerde dokulmeler meydana geldi Karaciğer düzeldikten sonra tuy sorunu için mantar testi yaptılar ve bu testin sonucunda mantar olduğunu öğrendim terbisil diye hap verdiler onu kullanıyorum ve kusumun ayaginda yürürken tekrardan bi sendeleme var gecen sefer verilen kremleri uyguluyorum. Buraya yazma amacım daha once kusunda boyle bir hastalık yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi kusumun yüzünde başının üstünde dökülen tüyleri geri çıkarabilme ihtimali var mı