• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Denge Kaybı, Halsizlik ve Dışkıda Yem

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Evet hocam kuş da bizimle Edremit'de. Yarın yola çıkacağız müsait olursanız tabi uğramak isteriz. Yeni evliyiz kuşumuz oğlumuz gibi oldu birşey olur diye korkuyoruz haliyle göstermek isteriz size de

Sipariş ettiğim ürünleri de ekte paylaştım. Kullanımı ile ilgili de yardımcı olursanız çok seviniriz..
Bir de röhnfried bt amin eklerseniz, set tamamdır. 1 adet de gaga taşı

Yarın görelim kuşu. Dediğim gibi 13:00 den sonra müsait oluruz. Özelden size numaramı atacağım. Dış parazit için enseye damla yapılmış mıydı? Yapılmadıysa, geldiğinizde onu da yapalım

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar, 7-8 aylık Kuşumuz Kaju yaklaşık 1 Haftadır gözle görülür şekilde halsizleşti, keyfi yerinde değil ötmüyor ve dengesi çok bozuldu parmakta ve omuzda durmakta zorlanıyor kafeste arada düşüyor. Bir süredir tüy döküyordu acaba o yüzden mi diye düşünüyorduk uçarsa sağa sola çarpıp düşüyor. Büyük tüyleri düştüğü için uçmayor diye düşünmüştük ama bugün dışkısında öğütülmemiş yemler olduğunu farkettim, sonraki dışkılarına da baktım onlarda da yem var. Halihazırda multivitamin veriyoruz Kuşumuzun neyi olabilir?
Kafesi temizlemeyin. Dışkıları göreyim direkt bir de. Şimdiden alta beyaz bir kağıt sererseniz iyi olur

Üst Alt