• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanı cinsiyetini öğrenebilir miyim ?

gky

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
gözündeki hastalık sorununun farkındayım göz damlası ile düzeleceğini düşünüyorum
Hastalık Belirti Tarihi
1 May 2022
Kullanılan İlaç
gentagut
Merhabalar, Ben sultan papağanımı yaklaşık 6 aydan fazla önce almıştım, aldığım petshop bana üreticisinin erkek olduğunu söylemiş fakat onların dişi olduğundan şüphelendiğini söylediler ve başka petshopların bazıları erkek dedi bu yüzden kararsızım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
8CCF8927-A51E-44CC-968E-E5778CFBAFF1.jpeg

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Lutinolarda cinsiyet uzaktan bakarak anlaşılamayabilir, ötüşü nasıl tek tip çığlık şeklinde mi ötüyor yoksa ıslık veya melodik ötüşleri var mı?

gky

Yeni Üye
Lutinolarda cinsiyet uzaktan bakarak anlaşılamayabilir, ötüşü nasıl tek tip çığlık şeklinde mi ötüyor yoksa ıslık veya melodik ötüşleri var mı?
doğrusu hayvan bana tam alışamadı bile diyebilirim yani elime vs geliyor fakat küçücük şeylerden korktuğuda oluyor ve bazen ses çıkartıyor (fazla değil) bazenleri aynı konuşuyormuş gibi bir sesler çıkartıyor bazen de sadece cikliyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
doğrusu hayvan bana tam alışamadı bile diyebilirim yani elime vs geliyor fakat küçücük şeylerden korktuğuda oluyor ve bazen ses çıkartıyor (fazla değil) bazenleri aynı konuşuyormuş gibi bir sesler çıkartıyor bazen de sadece cikliyor
Yeni geldiyse o zaman alışana kadar birkaç gün bekleyin sonrasında keyifli olduğu öttüğü zaman videosunu atarsanız yorumlayabiliriz

Üst Alt