• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Cinsiyeti

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Bana da dişi gibi geldi, ayrıca tırmanmayı sevdikleri için kafesi yatay telli tercih etmeniz daha iyi olur, uygun bir vakitte değiştirmenizi öneririm 🙏🏻

Kaskaska11

Yeni Üye
Bana da dişi gibi geldi, ayrıca tırmanmayı sevdikleri için kafesi yatay telli tercih etmeniz daha iyi olur, uygun bir vakitte değiştirmenizi öneririm 🙏🏻
Hocam aldığım yer bana erkek diye sattı.Onu aldığımdan beri aramızda çok güzel bir arkadaşlık geçti. Sizce onu geri vermeli miyim? Papağana bir şey olur mu? Ordakiler sadece satma amaçlı bakıp hiç ilgilenmiyor lar canlarını acıtıyorlar yazığın geliyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam aldığım yer bana erkek diye sattı.Onu aldığımdan beri aramızda çok güzel bir arkadaşlık geçti. Sizce onu geri vermeli miyim? Papağana bir şey olur mu? Ordakiler sadece satma amaçlı bakıp hiç ilgilenmiyor lar canlarını acıtıyorlar yazığın geliyor.
Dişiler de taklit eder ve konuşur endişe etmeyin
Tabiki geri vermeyin, maşallah SüphanAllah çok sağlıklı 🤲😊

Kaskaska11

Yeni Üye
Prenses olma ihtimali yüksek maşallah sarı papatyaya 😍
Dişiler de taklit eder ve konuşur endişe etmeyin
Tabiki geri vermeyin, maşallah SüphanAllah çok sağlıklı 🤲😊
Çok teşekkürler🙏 😅Sizce ona kaç yaşında eş almalıyım? Şu an 7 aylık. Veya şimdiden erkek bir sultan papağanı alıp eğitsem ilerde eş olsalar sıkıntı olur mu. (Ben biraz hayvanlar konusunda çabuk tedirgin oluyorum kötü bir şey olur diye kusura bakmayın😅)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok teşekkürler🙏 😅Sizce ona kaç yaşında eş almalıyım? Şu an 7 aylık. Veya şimdiden erkek bir sultan papağanı alıp eğitsem ilerde eş olsalar sıkıntı olur mu. (Ben biraz hayvanlar konusunda çabuk tedirgin oluyorum kötü bir şey olur diye kusura bakmayın😅)
Yavru erkek alıp eğitebilirsiniz 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Önce kızgınlığa girsin😊duruşu belli eder, karnını tüneğe yaslar kuyruğunu yukarı kaldırır, o zaman eş düşünün lütfen

Üst Alt