• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Cinsiyeti

fbdogmus

Yeni Üye
Merhabalar papağanım Limonu 6 aylıkken aldım. Şuan 10 aylık oldu. İnternetten baktığım videolarda ötüş olarak dişi gibi ama kanat altına bakıyorum tek renk erkek gibi duruyor. Tecrübeli arkadaşlardan ricam papağanımın türü ve cinsiyeti nedir?

Ekli dosyalar

fbdogmus

Yeni Üye
Bazen çok canlı neşeli ötüyor ama melodik değil hep tek tip. Videolarda da dişi ötüşü diyordu ama emin olamamıştım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
10 aylık erkek kuş ötüşü baya melodik olur. Anlatımınızdan dişi olduğunu söyleyebiliriz.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Yine de siz buraya kısa video paylaşın ben dişi olup olmama konusunda kararsız kaldım bana da pek dişi gibi gelmedi. 6 aylık almışsınız sonuçta ve uzun süredir kimse onu konuşturmamış kendini hazır hissetmiyor da olabilir. Normalde 6 aylık kuşlar ilgiyi görmedikleri için konuşamazlar ben 2-3. Ayda konuşturan birisiyim aşırı ilgi gösterdiğim için.

fbdogmus

Yeni Üye
Video: Streamable Video

Not: Telefondan papağan sesi açmıştım çoklu ötüş sesi ordan geliyor. Videoda tek tip öten bizim Limon.

Eskiden eve girdiğimde falan baya heyecanlanır öterdi. Bu aralar çok nadir keyfi gelirse ötüyor. Eskisi gibi çok fazla ötmüyor bunun nedeni ne olabilir acaba?

Üst Alt