• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Sultan Papağanı Cinsiyeti Hk.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Melodik ötüş yok neredeyse hiç ötmüyor, sadece tek ötüş kanat altından anlayabilirmiyiz ?
Maalesef. Genelde 3.5-4 aylıkken melodik ötüşler başlar. Eğer kuşunuz melodik ötmüyorsa veya ötmeye çalışır gibi bir şeyler mırıldanmıyorsa yüksek ihtimalle dişidir.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Eve geldik biraz yem yedi şuan beni izliyor :):)
Cevapta geç kaldım ama bu erkek evet ama yaşı baya büyük. Aldığınız yer aylarını küçük söyleyip neden yanıltıyor. Eğitimi yoksa eğitmeniz çok zor. Konuşmuyorsa mesela artık zor konuşur gibi. Diğerini verdiğinize göre aklıma bu düşünce geldi. Ayrıca geldiği yerde de sizde de pek iyi görünmüyor. Üç gün üst üste Entrobac probiyotik takviye verin.

SultanPaşa

Yeni Üye
Cevapta geç kaldım ama bu erkek evet ama yaşı baya büyük. Aldığınız yer aylarını küçük söyleyip neden yanıltıyor. Eğitimi yoksa eğitmeniz çok zor. Konuşmuyorsa mesela artık zor konuşur gibi. Diğerini verdiğinize göre aklıma bu düşünce geldi. Ayrıca geldiği yerde de sizde de pek iyi görünmüyor. Üç gün üst üste Entrobac probiyotik takviye verin.
Abla 6 aylık dedi adam ama

SultanPaşa

Yeni Üye
Az önce çektim

Yusuf ensar

Yeni Üye
Arkadaşlar Sultan papağanın bana yeni alıştı sabah banyo yaptırdım banyo kaç gün aralıkta yaptırmalıyım veya önerdiğiniz bir şey var mı

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Arkadaşlar Sultan papağanın bana yeni alıştı sabah banyo yaptırdım banyo kaç gün aralıkta yaptırmalıyım veya önerdiğiniz bir şey var mı
Kendi konunuzda cevap bekleyin lütfen konular karışmasın

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu kuşu eğitebilirmiyiz konuşur ve melodili öter mi ?
Bu sorunuzu ben üstte cevaplamıştım. Eğitimli değilse eğitmeniz zor. Melodik ötüyordur zaten. Zaman verirseniz duyarsınız. Eğer konuşma eğitimi verilmemişse artık konuşmasıda çok zor. Yetişkin kuşları konuşturan belki vardır ama ben şahsen şahit olmadım 🤷🏼‍♀️

Üst Alt