• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı cinsiyet

Freesync

Yeni Üye
Merhaba
2 sultan papağanım var. 1 aydır aynı kafesteler ilk seferde 4 tane yumurtladılar ve hepsini kırdılar. 1 hafta sonra 8 yumurta oldu ve 10 gündür üzerinde yatıyorlardı. Bugün yumurtaları kontrol ettiğimde 5 tanesisin kırılmış 3 tanesinin de boş olduğunu gördüm. Sanırım 2 Side dişi emin olmak için fotoğraf paylaşıyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba
2 sultan papağanım var. 1 aydır aynı kafesteler ilk seferde 4 tane yumurtladılar ve hepsini kırdılar. 1 hafta sonra 8 yumurta oldu ve 10 gündür üzerinde yatıyorlardı. Bugün yumurtaları kontrol ettiğimde 5 tanesisin kırılmış 3 tanesinin de boş olduğunu gördüm. Sanırım 2 Side dişi emin olmak için fotoğraf paylaşıyorum
Melodik ötüşü yok ve ikisi de yumurtladıysa dişidir 🙂

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İkiside dişi. Sultanlar normal şartlarda 8 yumurta yapmaz. Aynı gün iki yumurtada yapamaz. İki kuş aynı gün yumurtlamış belliki. Kavga etmeden bu sürece gelmeleride takdire şayan ☺ iki erkekle bir ordu kurabilirsiniz 🤣🤣

ees123

Yeni Üye
Kanat resimlerinize göre ikiside dişi, kizistiklari için yumurta yapmışlardır.

Freesync

Yeni Üye
İkiside dişi. Sultanlar normal şartlarda 8 yumurta yapmaz. Aynı gün iki yumurtada yapamaz. İki kuş aynı gün yumurtlamış belliki. Kavga etmeden bu sürece gelmeleride takdire şayan ☺ iki erkekle bir ordu kurabilirsiniz 🤣🤣
Bilgi için teşekkürler evet 1 ayda yaklaşık 15 yumurta oldu bazı günler 2 yumurta oldu Ordu kurabilirim 😂

Asill59

Yeni Üye
Merhabalar Sultan papağanım var 1 hafta oldu alalı 4 yada 5 aylık diye söylendi kaç aylık acaba birde cinsiyetini merak ediyorum

Asill59

Yeni Üye
Video çektim ama nasış gönderiliyor bilemedim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bana da dişi gibi geldi 😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuş tek iki değil☺bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederiiim ama siz yine de bir bakın ben net emin olamadım, tüyleri ve bıcırdaması arasında kaldım bol bol sultan papağanı babacık dinletin, benim dişi sultanım konuşuyordu maşallah cin gibi duruşu 😂😂😍

Üst Alt