• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı cinsiyet yardım lütfen

Reyhan06

Yeni Üye
Bugün yeni gelen yavrulardan almaya gideceğiz.Erkek olsun istiyoruz .Cinsiyetini nasil anlarız.Bunlar gelen yavrularmış.Yardim ederseniz sevinirim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugün yeni gelen yavrulardan almaya gideceğiz.Erkek olsun istiyoruz .Cinsiyetini nasil anlarız.Bunlar gelen yavrularmış.Yardim ederseniz sevinirim.
Merhaba, malesef Lutino lar melodik ötüş ve büyüyünce anlaşılır, grey olan da muhtemelen dişi, kesin değil önemli olan 3 ayı geçmesi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sağlıklı olması yeterli bence

Reyhan06

Yeni Üye
Teşekkürler bilgi için.Oglum konuşturmayı çok istiyor bu sebepten erkek diyoruz.Tabiki saglikli olmalari en önemlisi.Ecde 3 tanede köpeğimiz var.Can onlar.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Görseldeki lutinolar dişi gibi duruyor. Desenli lutinolar %90 dişi olur.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler bilgi için.Oglum konuşturmayı çok istiyor bu sebepten erkek diyoruz.Tabiki saglikli olmalari en önemlisi.Ecde 3 tanede köpeğimiz var.Can onlar.
Tekrar merhaba, dişi sultanlar da konuşur, endişe etmeyin lütfen 😊🤲
Biraz nazlı olur daha çok ilgi ister fakat çok güzel arkadaşlık eder, şarkılar söyler, cümleler kurar 😊🤲🐦

Üst Alt