• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Cinsiyet ve Gelişimi

Jorjos

Aktif Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. 3-4 gün önce bi sultan papağanı sahiplendim. Ancak melodik olarak ötmüyor ve öterse de çığlık gibi.ara sıra içinden mırık mırık yapıyo ama Fotoğrafı bırakıyorum cinsiyet hakkında bilgilendirir misiniz ?ki ben bunu erkek diye sayın aldım kesinlikle erkek demiştiler. Ayriyetten ele alışma sürecini 2-3 günde tamamladım. Elden yemde yiyebiliyor ancak omuzumuza gelmesi veya sizlerin yaptığı gibi sesimizi duyunca tepki vermesinin bi eğitimi var mıdır varsa nedir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Yoda

Aktif Üye
Genç bir erkek gibi görünüyor. Henüz melodik ötmemesi normal. Birçok Sultan papağanına öğretilen melodik şarkılar var. YouTube'dan basit bir şarkı seçip sık sık dinletebilirsiniz. Islık ile kendiniz de çalıp dinletebilirsiniz. Kilit nokta kuşunuzla sürekli iletişim kurmanız, onunla sık sık konuşmanız.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Genç bir erkek gibi görünüyor. Henüz melodik ötmemesi normal. Birçok Sultan papağanına öğretilen melodik şarkılar var. YouTube'dan basit bir şarkı seçip sık sık dinletebilirsiniz. Islık ile kendiniz de çalıp dinletebilirsiniz. Kilit nokta kuşunuzla sürekli iletişim kurmanız, onunla sık sık konuşmanız.
Aynen katılıyorum 👍😊 bencede görünüm erkek ama isterseniz video ekleyin bakalım ona göre yorum yapalım. Bu arada ailemize hoşgeldiniz @Jorjos

Jorjos

Aktif Üye
Tekrardan rahatsız ettim başlığımı , video burada ilk mesajda da fotolar mevcut erkek gibi demiştiniz. Cinsiyet fikriniz var mıdır ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu sesi dişilerde çıkarır 🤷🏼‍♀️ melodi duymak gerek.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Erkek erkek 👍🏻

Jorjos

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim herkese tek tek.
Öyle yapıyorum iki haftadır , televizyondan “Anneni seviyorsan alkışla” yı dinletiyorum ıslık olarak ama kızım salona girip, Niloya izlediği için belki niloya’dan bişeyler mırıldanıyor olabilir. 😃

Üst Alt