• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı Cinsiyet tahmini

Uğur887

Yeni Üye
Merhaba 4 aylık civarı oldu yeme düştüğünden beri bende cinsiyet tahmini yaparmısımız tek tip ötüyor görenler erkek diyor ama bence dişi sizlerde görüşlerini söylermisiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba 4 aylık civarı oldu yeme düştüğünden beri bende cinsiyet tahmini yaparmısımız tek tip ötüyor görenler erkek diyor ama bence dişi sizlerde görüşlerini söylermisiniz
Ben hâlâ erkek diyorum ve açıkça söyliyim dişi pied hiç görmedim 😂Yani bana denk gelmedi illaki pied dişiler de vardır ama çok pied gördüm hep erkek ve çok pearl gördüm hep dişi çıktılar belkide bu yüzden bende öyle bir etki bıraktı 😅
Sen ne diyorsun @İhsan Z. ☺

Uğur887

Yeni Üye
Ben hâlâ erkek diyorum ve açıkça söyliyim dişi pied hiç görmedim 😂Yani bana denk gelmedi illaki pied dişiler de vardır ama çok pied gördüm hep erkek ve çok pearl gördüm hep dişi çıktılar belkide bu yüzden bende öyle bir etki bıraktı 😅
Sen ne diyorsun @İhsan Z. ☺
Haklı çıkmanı okadar istiyorum ki 😃 ama hep tek tip ötüyor

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tüneğe, kafese gagayla vurmalar var mı? Genelde tam bu zamanlarda melodik ötüşler başlar. 20-30 gün kadar daha bekleyin yine tek tip ötüyorsa dişi ☺.

Uğur887

Yeni Üye
Tüneğe, kafese gagayla vurmalar var mı? Genelde tam bu zamanlarda melodik ötüşler başlar. 20-30 gün kadar daha bekleyin yine tek tip ötüyorsa dişi ☺.
Teşekkürler gagayı vurma yokta genelde sallancaga arkasını surtturuyor gibi hareketler yapıyor 1 ay daha beklemek daha sağlıklı dediğiniz gibi

Üst Alt