• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papagani cinsiyet nedir?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba arkadaslar. Ortalama 2 bucuk aylik bana erkek dendi alirken. Sizce nedir cinsiyeti? Fotografi 4 bucuk yasindaki kizima cektirdim yanimda kimse yoktu o yuzden biraz bulanik 😊

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bakabilen var mi?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Suan 2 bucuk aylik. Melodik bi otus duymadim acikcasi. Ama farkli tonlarda sesler cikariyor bazen. Zaten hala siringayla besledigim icin acikinca agliyor.

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Arkadaslar anlayan yorum yapabilcek biri yok mu

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
daha cinsiyet için çok erken niye şırıngayla besliyorsunuz anne baba beslemiyor mu?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
daha cinsiyet için çok erken niye şırıngayla besliyorsunuz anne baba beslemiyor mu?
Anne baba yok. Eminonunden aldim. Veren kisi erken vermis bende bilmiyordum ilk defa papagan aliyorum. Evde mama icin aglayinca anladim yavru oldugunu a21 mama alip beslemeye basladim. Birazda edepsiz benimki mama kirabiliyor artik ama ille gunde 1 2 kere mama istiyor 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bencede erkek bu kuş hayırlı olsun yemleri ayrı verin mesela çekirdek ayrı aspur ayrı daldari ayrı kenevir ayrı ve muhabbet yemi ayrı zamanla hepsini yiyecektir o zaman karışık alırsıniz 👍 kuşun kilosunu öğrenelim besleme mamasına alıştığı için günde bire düşürün yem yedirin alışsın

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bencede erkek bu kuş hayırlı olsun yemleri ayrı verin mesela çekirdek ayrı aspur ayrı daldari ayrı kenevir ayrı ve muhabbet yemi ayrı zamanla hepsini yiyecektir o zaman karışık alırsıniz 👍 kuşun kilosunu öğrenelim besleme mamasına alıştığı için günde bire düşürün yem yedirin alışsın
Hmm oyle ayri denemedim ben. Garden mix onerdi veteriner onu aldim kiriyor yiyor ama ille mamada istiyor. Mesela suan omzumda agliyor kafa salliyor mama yapip vereyim diye. Bugun 5 gibi verdim simdi yine istiyor ama vermek istemiyorum iste yemine alissin diye.