O onurev Yeni Üye Katılım 12 Tem 2024 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 12 Tem 2024 #1 Selamlar 10 ay önce yavru iken hediye gelmişti sultan papağanımız o zaman yavru iken belli olmaz cinsiyeti büyümesi gerekiyor demişlerdi şimdi uzman arkadaşlardan yardım alabilir miyim cinsiyeti öğrenmek için.
Selamlar 10 ay önce yavru iken hediye gelmişti sultan papağanımız o zaman yavru iken belli olmaz cinsiyeti büyümesi gerekiyor demişlerdi şimdi uzman arkadaşlardan yardım alabilir miyim cinsiyeti öğrenmek için.
D derdi27 Yeni Üye Katılım 2 Tem 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 1 30 Tem 2024 #2 2. resimdeki benim kuşun tıpa tıp aynısı. Makale - Sultan Papağanlarında Cinsiyet Tespiti | Kafeskuslari.com - Muhabbet kuşu Sultan papağanı İspinoz Kanarya forumu bu konudaki ilk resme ve ikinci resme bakarak galiba dişi. uzman arkadaşlar daha iyi bileceklerdir.
2. resimdeki benim kuşun tıpa tıp aynısı. Makale - Sultan Papağanlarında Cinsiyet Tespiti | Kafeskuslari.com - Muhabbet kuşu Sultan papağanı İspinoz Kanarya forumu bu konudaki ilk resme ve ikinci resme bakarak galiba dişi. uzman arkadaşlar daha iyi bileceklerdir.
erenztrk Müdavim Katılım 8 Nis 2023 Mesajlar 534 Tepkime puanı 444 Puanları 63 30 Tem 2024 #3 Kuş yüksek ihtimalle dişi ötüşü var mı varsa videosunu streamable üzerinden paylaşın da bakalım
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 30 Tem 2024 #4 Görsel olarak dişi.