Yuvalık sultan papağanı için bana küçük gibi geldi artı olarak o suluk olarak kullandığınız şeye yem konuluyor normalde ve ona su yerine yem koymak daha mantıklı kuşları yem değiştirmek için nerdeyse hiç rahatsız etmezsiniz. Çünkü sular günlük temizlenmeli. Normal suluk kullanmak daha mantıklı. Yuvalıktan emin değilim büyükte olabilir hatalıysam kusura bakmayın.
Yuvalık sultan papağanı için bana küçük gibi geldi artı olarak o suluk olarak kullandığınız şeye yem konuluyor normalde ve ona su yerine yem koymak daha mantıklı kuşları yem değiştirmek için nerdeyse hiç rahatsız etmezsiniz. Çünkü sular günlük temizlenmeli. Normal suluk kullanmak daha mantıklı.
Kafes teli aralığı çok geniş normal suluk durmuyor birşeyle bağlayıp sıkıştırmam gerekiyor. Yuvalığı da daha önceki konuda Şehmus bakır hocam ideal dedi ama yinede değiştireceğim.
Yuvalıktan önce kafes düzenini değiştirin bence tünek plastik ve ince olmamalı yoksa çiftleşirken anında düşüyorlar tahta süpürge sopasından yaptım ben aynı kafesten bende de var yemi kafes tabanına yakın koyup yarıya kadar streç çekerseniz çöpler etrafa dökülmez.Ekli dosyayı görüntüle 42362
Yuvalıktan önce kafes düzenini değiştirin bence tünek plastik ve ince olmamalı yoksa çiftleşirken anında düşüyorlar tahta süpürge sopasından yaptım ben aynı kafesten bende de var yemi kafes tabanına yakın koyup yarıya kadar streç çekerseniz çöpler etrafa dökülmez.Ekli dosyayı görüntüle 42362
Plastik tünek yok zaten benim limon ağacından yaptığım tünekler var kalında yapmıştım ama çok kalın olur diye çıkardım biraz ince olanı taktım. Süpürge sapı çok kalın olmaz mı elimde şöyle bir tünek var bunu taksam.( Yanında ki normal ahşap tünekle kalınlığı daha iyi anlaşılır diye böyle atıyorum.)
Bugün sularının içinde streç parçası farkettim sizinde uyarınızı dikkate alarak kafesin etrafına şeffaf kalın branda diktim iğne bile zor giriyor yiyebileceklerini sanmıyorum streç gibi ayaklarına da takılmıyor temizlik konusunda sıkıntı yaratmazsa 10 numara oldu