• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı burun kanaması

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şimdi uyuyor yine biraz çok az yem yedi pekmezli su yaptım pansuman yaptım silkeleniyor hekimin dediğine göre gelişim geriliği varmış annesinden erken ayrılmış dedi çok üzüldüm bana geldiğinde çok korkmuştu kedi saldırmıştı strese girmişti
Oy kuzum kıyamam ben ona çok sevindim biraz da olsa yem yemesine, su içmesine 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bu gibi durumlarda kan durmuyorsa rif ampül sürün kanayan bölgeye. Çok geçmiş olsun.
Pekmezi ne için veriyorsunuz?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şimdi uyuyor yine biraz çok az yem yedi pekmezli su yaptım pansuman yaptım silkeleniyor hekimin dediğine göre gelişim geriliği varmış annesinden erken ayrılmış dedi çok üzüldüm bana geldiğinde çok korkmuştu kedi saldırmıştı strese girmişti
Geçmiş olsun, Büyük ihtimalle cere yerinden oynadı ve çok kanadı, Kübra hocamın söylediği gibi Rif ampul bakteriyi öldürür enfeksiyon oluşumunu engeller ve iyileşme sürecini hızlandırır, pekmezi vermeyin lütfen, pankreas sıkıntı çıkarır, insülin direnci fazlalaşır, böbreği organları zedeler, kan yapsın diye verdiniz ama doğal yollarla besleyin, Ispanak, brokoli, ceviz, muz bunlarda etki eder, çok geçmiş olsun

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Işıktan mı bilmiyorum fakat kuşun rengi fazla sarı gibi görünüyor. Karaciğerinde problem olma riski olabilir. Kuşunuz biraz daha kendine geldiğinde sırttan ve yandan da fotoğraflarına bakabilir miyiz? Mümkünse net ve aydınlık ortamda çekilen fotoğraflar olsun.

Şuan son durumumuz gayet iyi ötmesi yem yemesi su içmesi şükürler olsun ki normale döndü dün veteriner hekim de kan durdurucu yaptı zaten kanamamız yok yavrum az da olsa keyifli şükürler olsun çok korktum ikinci kez Bi kuşa böyle bağlanıyorum sakin uysal yavrum uçmayı bilmiyor ne yazık ki kedi saldırısından sonra uçmayı kesmiş aldığımız yerdeki bey öyle demişti şimdi rahatça kızımın eline de geliyor ismini söyleyince dönüp bakıyor da rengi konusuna gelince kırma olabilir denildi maalesef ki gelişim geriliği de var her şeyi öyle yemez yemini bile seçer mamalar falan neler yaptım ama maalesef ki yemedi bende bol vitaminli yem veriyorum zaten herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Çok Sevindim. İnşallah Bir Daha Tekrarlamaz. Bağlanıyoruz Tabii ki Evlatlarımız Onlar Bizim. Allah Bütün Yavrularımızi Kaza Beladan Korusun.Geçmiş Olsun 🌸🤗

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş hiç normal değil. Rengi ileri derecede karaciğer hastalığı olduğunu bağırıyor. Belliki gittiğiniz veteriner kanatlıdan çok anlamıyor. Kuşun ciğerleri sorunlu ve kanama muhtemelen içerden geliyor. Bugün kan durmuş olabilir ama sorun hallolmuş değil. Kanatlı uzmanına götürmeniz uygun olur.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş hiç normal değil. Rengi ileri derecede karaciğer hastalığı olduğunu bağırıyor. Belliki gittiğiniz veteriner kanatlıdan çok anlamıyor. Kuşun ciğerleri sorunlu ve kanama muhtemelen içerden geliyor. Bugün kan durmuş olabilir ama sorun hallolmuş değil. Kanatlı uzmanına götürmeniz uygun olur.
Hangi hastalıklarda burundan kan gelir

Üst Alt