• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı burun akıntısı hapşırma ve hırıltılı nefes

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Peki herhangi bir ilaç kullanmam gerekiyor mu nasıl boşaltabiliriz
[/QUOTE Öncelikle kekik çayı deneyin. Suluğa katın lütfen. 1 çay kaşığı kekik 100ml su kaynatıp çay yapın.su ile %50 karıştırıp suluğa katın.1 saatten fazla kalmasın. Susadığında verirseniz rahat içer 3 gün yeterli olur. 🤗sprey ile de burnuna püskürtün. 🦜]KANATLIOİL RESPİRATORY TURBO NEFES AÇICI elinizde bulunsun. Ara arada bunu kullanın. @Şehmus BAKIR hocam da bilgi verir🤗🦜

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuş tüy döneminden yeni yeni çıkıyor ve bağışıklık düşmüş durumda multi vitamin ve probiyotik düzenli olarak verelim ve ona günlük mama hazirlayın içine kekık ve tarçın serpın. Kum ve kalamar kemiği de verin kilo aldıkça daha iyi olacak olması gereken kilosu 100gr

berranazbas

Paylaşımcı
Kuş tüy döneminden yeni yeni çıkıyor ve bağışıklık düşmüş durumda multi vitamin ve probiyotik düzenli olarak verelim ve ona günlük mama hazirlayın içine kekık ve tarçın serpın. Kum ve kalamar kemiği de verin kilo aldıkça daha iyi olacak olması gereken kilosu 100gr
Peki onun dışında endişeleneceğim bir durum var mı bunlari yapicam

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Oh içimi rahatlattiniz gercekten çok çok çok teşekkür ederim ben ara ara tekrardan durumunu bildiririm gece gece yordum sizleri kusura bakmayın
Estağfurullah yardımcı olabildiysek ne mutlu bize , Şehmus hocamızın dediği takviyeleri ve %50 aspur haftada 1 kez dal darı verdiğiniz takdirde hızlıca sağlıklı kilosuna kavuşacaktır tabi yağlanmaması için günlük olarak serbest kalıp uçmalı kanat egzersizi yapmalı 😊

berranazbas

Paylaşımcı
Estağfurullah yardımcı olabildiysek ne mutlu bize , Şehmus hocamızın dediği takviyeleri ve %50 aspur haftada 1 kez dal darı verdiğiniz takdirde hızlıca sağlıklı kilosuna kavuşacaktır tabi yağlanmaması için günlük olarak serbest kalıp uçmalı kanat egzersizi yapmalı 😊
Tamamdır 😊 merak etmeyin o konuda iciniz rahat olsun her gun çıkarıyorum oglumu aksam olunca giriyor

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Tamamdır 😊 merak etmeyin o konuda iciniz rahat olsun her gun çıkarıyorum oglumu aksam olunca giriyor
Mamaistden siparişlerinize bronş genişletici, nefes açıcı respiratory turboyu da ekleyebilirsiniz. Bu arada ağzının içinde dilini döndürüyor, oynarıyor gibi hareketler yapmıyor di mi?

Üst Alt