Tabi sen ablanı ne zannettin hey yavrum heyHer türlü deneyimimiz mevcuttur![]()

Tabi sen ablanı ne zannettin hey yavrum heyHer türlü deneyimimiz mevcuttur![]()
Hem de nasıl… ben küçüklüğümden beri hayvanları çok severim adım mahallede ördekli kızdı ördek, kuş beslerdim hep. Küçükken abim bir muhabbet kuşu aldı bana 13 yıl yaşadı her şeyimdi, üniversite sınavına gideceğim sabah öpeyim gideyim derken kafesine baktığımda ölmüştü. Çok büyük bi acıydı sınava giremedim uzun zaman unutamadım. Bir daha da annemler bana asla kuş vb bişey almayı yasakladı. Ta ki abim geçen sene bu sultan papağanını getirene kadar. Abim erzurumda yaşıyor, orada bir pislik bu hayvanın kanatlarını kesmiş eziyet etmiş sonra öleceğini anlayınca petshopa bırakmış. Abim kedisine mama alırken petshop bahsetmiş abim de acımış almış evde kediyle çocuklar rahat vermez diye bana getirmiş izmire. Bir buçuk yıl oldu geleli, geldiği hali unutamıyorum o halinin üstüne bi de yol korkusu çekmişti. Benim de hayatımın zor dönemleriydi birbirimize yoldaş olduk sanki. Birbirimizi hayata döndürdük. Çok iyiydi ta ki birkaç hafta öncesine kadarKuş da stres yapınca üzülüyordur abla o yüzden demiştim veterineri.. Ben o basit ense damlasını yapacağım diye bile ne kadar stres yaptığımı biliyorsun.. Sakin olup en doğrusuyla hareket etmekte fayda var, inanıyorum bu dostumuz da iyileşecek![]()
Ayyy benim de ördeğim vardı 7 yaşında iken adı Fikriyeydi ben de çok üzülmüştümHem de nasıl… ben küçüklüğümden beri hayvanları çok severim adım mahallede ördekli kızdı ördek, kuş beslerdim hep. Küçükken abim bir muhabbet kuşu aldı bana 13 yıl yaşadı her şeyimdi, üniversite sınavına gideceğim sabah öpeyim gideyim derken kafesine baktığımda ölmüştü. Çok büyük bi acıydı sınava giremedim uzun zaman unutamadım. Bir daha da annemler bana asla kuş vb bişey almayı yasakladı. Ta ki abim geçen sene bu sultan papağanını getirene kadar. Abim erzurumda yaşıyor, orada bir pislik bu hayvanın kanatlarını kesmiş eziyet etmiş sonra öleceğini anlayınca petshopa bırakmış. Abim kedisine mama alırken petshop bahsetmiş abim de acımış almış evde kediyle çocuklar rahat vermez diye bana getirmiş izmire. Bir buçuk yıl oldu geleli, geldiği hali unutamıyorum o halinin üstüne bi de yol korkusu çekmişti. Benim de hayatımın zor dönemleriydi birbirimize yoldaş olduk sanki. Birbirimizi hayata döndürdük. Çok iyiydi ta ki birkaç hafta öncesine kadar![]()
Bu kadar umutsuzluk neden, kızıyorum artık, kuş sağlıklı, iç parazit yok, kursak mantarı yok, hava kesesi sıkıntısı, iç organ hastalığı yok,Hem de nasıl… ben küçüklüğümden beri hayvanları çok severim adım mahallede ördekli kızdı ördek, kuş beslerdim hep. Küçükken abim bir muhabbet kuşu aldı bana 13 yıl yaşadı her şeyimdi, üniversite sınavına gideceğim sabah öpeyim gideyim derken kafesine baktığımda ölmüştü. Çok büyük bi acıydı sınava giremedim uzun zaman unutamadım. Bir daha da annemler bana asla kuş vb bişey almayı yasakladı. Ta ki abim geçen sene bu sultan papağanını getirene kadar. Abim erzurumda yaşıyor, orada bir pislik bu hayvanın kanatlarını kesmiş eziyet etmiş sonra öleceğini anlayınca petshopa bırakmış. Abim kedisine mama alırken petshop bahsetmiş abim de acımış almış evde kediyle çocuklar rahat vermez diye bana getirmiş izmire. Bir buçuk yıl oldu geleli, geldiği hali unutamıyorum o halinin üstüne bi de yol korkusu çekmişti. Benim de hayatımın zor dönemleriydi birbirimize yoldaş olduk sanki. Birbirimizi hayata döndürdük. Çok iyiydi ta ki birkaç hafta öncesine kadar![]()
Kuruma dediler bir zaman, dışkısı sıkıntılı sanki şimdi hep içim rahat etmiyor kiBu kadar umutsuzluk neden, kızıyorum artık, kuş sağlıklı, iç parazit yok, kursak mantarı yok, hava kesesi sıkıntısı, iç organ hastalığı yok,
Yapmayın lütfen, daha bismillah, yeni başladık tedaviyeforumda yardım bekleyen canlarımız var, hadi bakıyım
![]()
Siz bu zamana kadar elinizden geleni yapmışsınız, çok çok iyi bakmışsınız. Bakın belki şimdiye çoktan ölmüş olacak bir hayvana can oldunuz, yaptığınız iyiliğin tarifi dahi yokHem de nasıl… ben küçüklüğümden beri hayvanları çok severim adım mahallede ördekli kızdı ördek, kuş beslerdim hep. Küçükken abim bir muhabbet kuşu aldı bana 13 yıl yaşadı her şeyimdi, üniversite sınavına gideceğim sabah öpeyim gideyim derken kafesine baktığımda ölmüştü. Çok büyük bi acıydı sınava giremedim uzun zaman unutamadım. Bir daha da annemler bana asla kuş vb bişey almayı yasakladı. Ta ki abim geçen sene bu sultan papağanını getirene kadar. Abim erzurumda yaşıyor, orada bir pislik bu hayvanın kanatlarını kesmiş eziyet etmiş sonra öleceğini anlayınca petshopa bırakmış. Abim kedisine mama alırken petshop bahsetmiş abim de acımış almış evde kediyle çocuklar rahat vermez diye bana getirmiş izmire. Bir buçuk yıl oldu geleli, geldiği hali unutamıyorum o halinin üstüne bi de yol korkusu çekmişti. Benim de hayatımın zor dönemleriydi birbirimize yoldaş olduk sanki. Birbirimizi hayata döndürdük. Çok iyiydi ta ki birkaç hafta öncesine kadar![]()
Ben şimdi kuşun tüy kökünü atayım çekipBu kadar umutsuzluk neden, kızıyorum artık, kuş sağlıklı, iç parazit yok, kursak mantarı yok, hava kesesi sıkıntısı, iç organ hastalığı yok,
Yapmayın lütfen, daha bismillah, yeni başladık tedaviyeforumda yardım bekleyen canlarımız var, hadi bakıyım
![]()
Bastırdım çürümüş yere kabuk çıktı geldi hepsinin fotoğrafını çektim, irin çıkmadı ama öyle kaldı bakın atıyorum inşallah bir zarar vermemişimdirBu kadar umutsuzluk neden, kızıyorum artık, kuş sağlıklı, iç parazit yok, kursak mantarı yok, hava kesesi sıkıntısı, iç organ hastalığı yok,
![]()
Kök o çıkanBastırdım çürümüş yere kabuk çıktı geldi hepsinin fotoğrafını çektim, irin çıkmadı ama öyle kaldı bakın atıyorum inşallah bir zarar vermemişimdir
Varsa devamı cımbız ile çekin lütfenBastırdım çürümüş yere kabuk çıktı geldi hepsinin fotoğrafını çektim, irin çıkmadı ama öyle kaldı bakın atıyorum inşallah bir zarar vermemişimdir
Hayır hiçbirşey yok boş kaldı içi açık orasıVarsa devamı cımbız ile çekin lütfen
Tm çıkmış çürümüş köktü o çok şükür çıktı, emeğinize yüreğinize sağlık ablacımHayır hiçbirşey yok boş kaldı içi açık orasırif sürdüm inşallah mikrop kapmaz
Rif ampül antibiyotik ve antibakteriyeldirHayır hiçbirşey yok boş kaldı içi açık orasırif sürdüm inşallah mikrop kapmaz
Allah bin kere razı olsunTm çıkmış çürümüş köktü o çok şükür çıktı, emeğinize yüreğinize sağlık ablacım
Deliğe rifi bol bol sür bundan sonra çok daha iyi sonuç verecektir
Bak nasıl çıkarıyor, rif çıkarır mı diye endişe ediyordun, çıkarıyormuş değil miinan ki ilk değil senin kuzun yüzlercesini tedavi ettik
![]()
6.fotoğraf tüy kökü çürümesi, tüm suçlu bu arkadaş, çürüyüp enfeksiyon yapmış, rifi delikten içeri iyce temas ettir ki enfeksiyonu kurutsun ablacımBastırdım çürümüş yere kabuk çıktı geldi hepsinin fotoğrafını çektim, irin çıkmadı ama öyle kaldı bakın atıyorum inşallah bir zarar vermemişimdir
Korkumdan sürmeye çalıştım epey mikrop kapmasın diye6.fotoğraf tüy kökü çürümesi, tüm suçlu bu arkadaş, çürüyüp enfeksiyon yapmış, rifi delikten içeri iyce temas ettir ki enfeksiyonu kurutsun ablacım
Dün virkonsla temizlemiştim her şeyini inşallah olmaz bir şeyBatikon iyotlu zararlı diye önermiyoruz ama rif sodyum olduğu için öneriyoruz ek olarak antibiyotik var yani rif varken enfeksiyon kapmaz tabi kafes temiz olmalı![]()
En iyisini yapmışsınızDün virkonsla temizlemiştim her şeyini inşallah olmaz bir şey