• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı biotin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Uyguladım demet hanım🙏🏻 ampulün ağzını yara bandıyla kapattım, buzdolabındakda mı saklayayım?
Fark etmez serin yer olsun yarına küçülür biraz çürümüş yer toparlar, bastırın sürerken minnoşa🥰🤲çabuk etkilesin patlayabilir, kulak pamuğu ile alırsınız, irini🥰🤲sivilce gibi düşünün, yada kıl dönmesi😊

ahu876

Aktif Üye
Fark etmez serin yer olsun yarına küçülür biraz çürümüş yer toparlar, bastırın sürerken minnoşa🥰🤲çabuk etkilesin patlayabilir, kulak pamuğu ile alırsınız, irini🥰🤲sivilce gibi düşünün, yada kıl dönmesi😊
Tam da bunu soracaktım, yengem hemşire sordu dedi ki bu o iltihabı kurutur ama içindeki tüyleri ve irini nasıl çıkaracaksın dedi, tüyler varsa içinde kendileri düşecek mi ya da irinler? Ya da elime gelir mi ben çeksem çıkar mı tamamen kurtulacak mıyız?🙏🏻

ahu876

Aktif Üye
Böyle görmek beni çok mutlu ediyor 🥰🤲emeğinize yüreğinize sağlık ablacım 🥰🤲
Teşekkür ederim🙏🏻 o benim canım 💛 her şeyi yaparım yeter ki o iyi olsun can yoldaşım💛çok zor zamanlar geçirdim hala daha da geçiriyorum yanımda hep o vardı🙏🏻 yokluğunu düşünmek bile istemiyorum🙏🏻 Allah korusun bu masum canları o kadar güzeller ki çok seviyorum😔

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tam da bunu soracaktım, yengem hemşire sordu dedi ki bu o iltihabı kurutur ama içindeki tüyleri ve irini nasıl çıkaracaksın dedi, tüyler varsa içinde kendileri düşecek mi ya da irinler? Ya da elime gelir mi ben çeksem çıkar mı tamamen kurtulacak mıyız?🙏🏻
İltihaplı sivilce gibi düşünün, patlatmayız ama o kendiliğinden kurur, kaybolur vücut onu atar, derileri de öyle 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet dışarı atar😊yeni kök geldikçe iter, 👍dışarı çıksın alırsınız👍

ahu876

Aktif Üye
Tam çürümüş bölgeye sürün özellikle
İlk o siyah bölgeye daha sonra beyaz yuvarlak kısımlara sonra bir daha siyah bölgeye dokundurdum🙏🏻 bu arada öğretmenim haftaiçi sabah 8 de okula gidip öğlen 3’ te dönüyorum, bir geldiğim zaman bir de gece 10 11 gibi sürsem olur değil mi haftaiçi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İlk o siyah bölgeye daha sonra beyaz yuvarlak kısımlara sonra bir daha siyah bölgeye dokundurdum🙏🏻 bu arada öğretmenim haftaiçi sabah 8 de okula gidip öğlen 3’ te dönüyorum, bir geldiğim zaman bir de gece 10 11 gibi sürsem olur değil mi haftaiçi?
Tabiki olur😊👍başarılar dilerim yeni eğitim öğretim yılınızda😊🤲kızım da öğretmen😊🤲🥰 kulak pamuğunu çrük bölgeye bastırarak sürün 🤲oraya bol sürün

ahu876

Aktif Üye
Tabiki olur😊👍başarılar dilerim yeni eğitim öğretim yılınızda😊🤲kızım da öğretmen😊🤲🥰 kulak pamuğunu çrük bölgeye bastırarak sürün 🤲oraya bol sürün
Demet hanım rifi kullanıyorum düzenli, ama ayaklarının altında da bunlardan var bunun sebebi de o kuyruğundaki tüy dönmesinin enfeksiyonu olabilir mi? Kuşçu ondan demişti biotin kullan demişti

Üst Alt